(P) Remy Martin. Descoperă secretele din spatele unui coniac "superior"!

(P) Remy Martin. Descoperă secretele din spatele unui coniac superior !
Autor: Raluca Gheorghe Data publicarii: 03 Februarie 2021

Au trecut mai bine de 300 de ani de când coniacul Remy Martin a devenit un etalon în lumea băuturilor premium.

Care este povestea din spatele acestui brand, cum trebuie savurat coniacul și unde poți găsi această băutură la preț de import? Descoperă răspunsurile la aceste întrebări și multe altele în cele ce urmează!

Povestea de succes a unei băuturi unice

Celebrul brand de coniac provine din singura distilerie din lume care a fost fondată de un viticultor profesionist. La doar 29 de ani, tânărul Remy a demarat o afacere care avea să devină un imperiu în lumea băuturilor alcoolice.

Deși în momentul de față, acest brand ocupă un loc fruntaș în topul corporațiilor, coniacul s-a născut în sânul unei afaceri de familie. De altfel, în ciuda faptului că este un business de proporții, Remy Martin rămâne reprezentativ pentru modul în care a început.

Cum este posibil ca Remy Martin să păstreze tradiția și să rămână un brand autentic? Secretul constă într-un set de valori comun, împărtășit de către cei care conduc acest business, precum și de un orizont de așteptare pragmatic. Imperiul Martin a rămas la fel de puternic fără a fi afectat de mediul competitiv al marilor afaceri.

Savurează un coniac „ca la carte”!

În general, coniacul este consumat sec, în timpul aperitivelor. Însă există mai multe metode de a savura această băutură pentru a experimenta toate senzațiile pe care ți le poate oferi. Iată doar câteva dintre ele!

Experimentează cu gheață

Doar două cuburi de gheață adăugate în paharul tău pot reprezenta o diferență enormă în băutura pe care o vei obține. Având în vedere că vei reduce procentajul de alcool, vei putea savura un coniac blând, cu note subtile de flori și fructe. Astfel, te vei putea bucura treptat de fiecare aromă existentă în paharul tău.

Adaugă un strop de apă 

În momentul în care adaugi un strop de apă în paharul tău de coniac, vei reuși să simți arome unice, precum cele florale, cele de fructe, dar și condimentele care transformă această băutură într-o esență inextricabilă și memorabilă.

Alege paharul corespunzător

Magia unei experiențe unice nu poate fi creată decât prin atenție la detalii. Această regulă se aplică și în cazul unui coniac de calitate care trebuie savurat într-un pahar pe măsură. Deși recipientul nu afectează gustul băuturii, acesta îți va permite să profiți la maximum de plăcerea unui coniac fin.

Este recomandat să optezi pentru un pahar destinat coniacului, de tip balon, ori pentru unul de tip lalea. Grație formei de care dispun, astfel de recipiente îi permit aromei să se desfășoare în voie și să te cucerească cu fiecare gură de licoare înghițită. Savurat în tihnă, Remy Martin te va uimi prin notele fructate, completate de cele de lemn maturat.

Unde găsești Remy Martin autentic, la preț de import?

Una dintre metodele pentru care acest brand a reușit să rămână în topul preferințelor timp de secole se referă la modalitatea de promovare. Deși este o băutură fină, de lux, aceasta se adresează publicului larg și poate fi savurată de oricine.

Dacă vrei să te bucuri de această băutură la preț de import, este indicat să accesezi magazinul online www.beicevrei.ro, importatorul oficial în România al brandului Remy Martin, unde vei găsi nenumărate promoții, reduceri și alte oferte de nerefuzat la toate băuturile tale preferate!

Program Acasa TV
  • Joi
  • 06:00 Inima nu minte
    105 min
    07:45 Acea fata
    60 min
    08:45 Ingeri tacuti
    75 min
    10:00 Imbratisarea ta
    105 min
    11:45 Esmeralda
    60 min
    12:45 Dragostea si banii
    135 min
    15:00 Pamantul, Soarele si tu
    120 min
    17:00 Imbratisarea ta
    120 min
    19:00 Inima nu minte
    120 min
    21:00 Acea fata
    60 min
    22:00 Ingeri tacuti
    60 min
    23:00 Scorpionul
    60 min
    00:00 Esmeralda
    60 min
    01:00 Acea fata
    45 min
    01:45 Trei surori
    165 min
    04:30 Doctorul casei
    45 min
    05:15 Scorpionul
    45 min
    06:00 Inima nu minte
    120 min
Modifică setările cookies