(P) Înlocuirea obiectelor sanitare din baie: 4 reguli esențiale

(P) Înlocuirea obiectelor sanitare din baie: 4 reguli esențiale
Data publicarii: 18 Decembrie 2020

Atunci când lucrurile se uzează, e clar că trebuie înlocuite. Este și cazul obiectelor sanitare care, din considerente tehnice sau estetice, trebuie schimbate, la un moment dat. 

Apa dură, utilizarea extremă sau vârsta materialului sunt motive pentru care, de multe ori, în loc să repari mai bine înlocuiești. Cum știi când trebuie schimbat un obiect sanitar? Iată câteva reguli care ar trebui respectate. 

Înlocuiește obiectele sanitare foarte vechi

Dacă un obiect sanitar are o vârstă considerabilă, ar fi o idee să îl înlocuiești, făcând astfel loc unui produs mai modern. Căzile mari, din fontă, deși durabile și rezistente, pot fi înlocuite cu acele cabine de dus ieftine si de calitate de la Mathaus, în vreme ce vechiul vas de toaletă poate lăsa locul unuia suspendat. În acest fel, vei obține și mai mult spațiu pentru baia ta, iar aceasta va deveni mai estetică și elegantă. 

Schimbă obiectele ciobite sau deteriorate

Atunci când un obiect sanitar este spart, ciobit sau vizibil deteriorat, schimbă-l, ca să nu strice aspectul camerei și nici să vă pună în pericol. În plus, un obiect care este deja deteriorat nu va mai rezista pentru prea mult timp. De aceea, soluția ideală ar fi să înlocuiești obiectele încă de când ai constatat defectul, ca să ai timp să cauți produsul dorit. 

Înlocuiește obiectele sanitare după realizarea amenajărilor 

Amenajările interioare necesită, adesea, și sacrificii în ceea ce privește obiectele existente în casă. Unele se ciobesc sau nu pot fi scoase din locul lor în perfectă stare, drept pentru care, chiar dacă nu era în plan să achiziționezi acest lucruri, va trebui să o faci. Chiar dacă acest lucru înseamnă o cheltuială în plus, vei vedea că, de fapt, investiția îți va aduce beneficii majore, fiindcă îți vei schimba, poate complet, decorul băii. 

În plus, ai putea face chiar un upgrade, în urma unei astfel de situații, oferindu-ți luxul de a te bucura de produse speciale, din marmură, granit sau travertin. Este important să faci un pic de muncă de documentare în prealabil și să vezi dacă ceea ce ai tu în minte la nivel de amenajare interioară se potrivește și cu obiectele sanitare pe care vrei să le înlocuiești, astfel încât rezultatul final să te bucure pe deplin.

Înlocuiește obiectele sanitare ajutându-te de specialiști

Dacă vrei să înlocuiești doar o parte din obiectele sanitare și să păstrezi altele, apelează la specialiști. Aceștia te vor ajuta la montaj și la scoaterea articolelor vechi, până la amenajarea spațiului. Spre exemplu, dacă vrei să-ți plachezi baia, folosind piatră naturală, atunci poți scoate chiuveta și să o înlocuiești cu un lavoar, însă, nu e niciun motiv să nu păstrezi vasul de toaletă. În acest caz, vei avea nevoie de o echipă specializată de muncitori care să te ajute cu aceste lucrări, astfel încât să păstrezi în regulă articolele vechi și care să ți le monteze, în siguranță, pe cele noi.  

Există multe situații care pot solicita înlocuirea articolelor sanitare, însă, este important să știi că niciun obiect nu este de neînlocuit. Din contră, chiar, uneori, această schimbare este una benefică, deoarece te ajută să fii în pas cu tendințele și să te bucuri de produse noi, special create pentru a-ți oferi confort și satisfacție. 

Program Acasa TV
  • Vineri
  • 06:00 Inima nu minte
    120 min
    08:00 Acea fata
    60 min
    09:00 Ingeri tacuti
    60 min
    10:00 Nu-i nimeni ca mine
    60 min
    11:00 Stirile Acasa Actualitati
    60 min
    12:00 Esmeralda
    60 min
    13:00 Dragostea si banii
    120 min
    15:00 Stirile Acasa Magazin
    60 min
    16:00 Pamantul, Soarele si tu
    60 min
    17:00 Imbratisarea ta
    120 min
    19:00 Inima nu minte
    120 min
    21:00 Acea fata
    60 min
    22:00 Ingeri tacuti
    60 min
    23:00 Numele meu e Riza
    60 min
    00:00 Esmeralda
    60 min
    01:00 Acea fata
    60 min
    02:00 Trei surori
    150 min
    04:30 Acasa la romani
    45 min
    05:15 Stirile Acasa Magazin
    45 min
    06:00 Pe firul iubirii
    120 min
Modifică setările cookies