(P) Cum să NU dai greș atunci când achiziționezi un body pentru bebe?

(P) Cum să NU dai greș atunci când achiziționezi un body pentru bebe?
Citeste mai mult despre: haine bebelusi, body bebelusi, haine copii
Autor: Raluca Gheorghe Data publicarii: 14 Ianuarie 2021

Nu există sentiment mai frumos decât cel pe care îl simte o mamă pentru copilașul ei. Prichindeii aduc bucurie și armonie în orice familie, dar trebuie îngrijiți corespunzător.

O provocare cu care se confruntă orice femeie care a adus pe lume un copil se referă la alegerea vestimentației. Cei mici au nevoie de haine confortabile, practice și versatile. De aceea, body-ul este cel mai căutat articol vestimentar pentru bebeluși. El întrunește toate aceste caracteristici și simplifică operațiunea de îmbrăcare a micuților. 

Un body bebe le aduce prichindeilor confortul și lejeritatea de care au nevoie. In plus, această piesă de îmbrăcăminte poate fi asortată ușor cu alte articole vestimentare și poate fi purtată atât ca ținută de interior, cât și de exterior.

Iar pentru ca tu să faci cea mai bună alegere, ține cont de aceste sfaturi atunci când cumperi un body bebe:

Asigură-te că este de calitate superioară

Calitatea este principalul criteriu pe care trebuie să-l urmărești atunci când achiziționezi haine pentru micuțul tău. El are pielea fină și predispusă la alergii, iritații și eczeme, motiv pentru care are nevoie de articole de calitate superioară. 

Pentru ca puiul tău să se bucure de confort sporit, alege un body bebe realizat din bumbac 100% natural. Acest material este moale și pufos, previne transpirația excesivă, menține temperatura optimă a corpului și este foarte ușor de întreținut. Atunci când ghemotocul tău va purta un body confecționat din bumbac, se va simți confortabil și protejat!

Alege mărimea potrivită vârstei lui

Chiar dacă orice copilaș crește repede, acest lucru nu înseamnă că trebuie să achiziționezi body-uri cu mărimi mai mari. Ele îi pot provoca disconfort și nu vor putea susține bine scutecul.

La orice magazin online, așa cum este liloo, vei găsi un ghid de mărimi pentru hainele bebelușilor. Selectează articolele vestimentare potrivite pentru vârsta și dimensiunile sale și nu vei da greș! Pentru ca micuțul tău să fie fericit, este necesar să achiziționezi un body bebe care să nu îl strângă, dar nici care să-i fie larg!

Verifică prețul

Prichindeii au nevoie frecvent de hăinuțe, deoarece cresc rapid, însă cumpărarea lor nu trebuie să reprezinte un efort financiar pentru tine. Un body bebe de calitate nu este neapărat și scump! 

De exemplu, în prezent, pe liloo vei găsi body-uri realizate din bumbac 100% cu prețuri începând de la 5 Lei! Acest magazin online nu face compromisuri cu privire la calitatea produselor sale și le oferă la un preț extrem de avantajos, fapt care îți va permite să îi înnoiești garderoba celui mic ori de câte ori va fi necesar. 

Atenție! Un alt sfat de care ar trebui sa ții cont atunci când cauți modele de body bebe este să nu optezi pentru cele care au diverse accesorii. Paietele, fundițele sau nasturii pot fi periculoase pentru micuți. Ele prezintă riscul de înghițire sau sufocare, motiv pentru care este indicat să le eviți. 

Alege body-uri simple, prevăzute cu un sistem de închidere prin capse plastifiate, deoarece acestea nu conțin metale grele și nici măcar nu ating pielea fină a bebelușului. Poți alege cu încredere body-urile cu imprimeuri haioase, pentru că îi binedispun pe cei mici și nu reprezintă niciun pericol!

Program Acasa TV
  • Vineri
  • 06:00 Inima nu minte
    120 min
    08:00 Acea fata
    60 min
    09:00 Ingeri tacuti
    60 min
    10:00 Nu-i nimeni ca mine
    60 min
    11:00 Stirile Acasa Actualitati
    60 min
    12:00 Esmeralda
    60 min
    13:00 Dragostea si banii
    120 min
    15:00 Stirile Acasa Magazin
    60 min
    16:00 Pamantul, Soarele si tu
    60 min
    17:00 Imbratisarea ta
    120 min
    19:00 Inima nu minte
    120 min
    21:00 Acea fata
    60 min
    22:00 Ingeri tacuti
    60 min
    23:00 Numele meu e Riza
    60 min
    00:00 Esmeralda
    60 min
    01:00 Acea fata
    60 min
    02:00 Trei surori
    150 min
    04:30 Acasa la romani
    45 min
    05:15 Stirile Acasa Magazin
    45 min
    06:00 Pe firul iubirii
    120 min
Modifică setările cookies