(P) 5 rochii office superbe pe care le poți purta cu succes în toamna anului 2020

(P) 5 rochii office superbe pe care le poți purta cu succes în toamna anului 2020
Data publicarii: 01 Septembrie 2020

Ai început deja să te gândești la ținutele pentru toamna ce urmează? Nu uită să îți plănuiești și ținutele office, astfel încât să știi dimineață cum poți combină articolele vestimentare chiar și când te grăbești.

Dacă vrei să îți reînnoiești garderoba, descopera noile rochii office în magazinul online Trendland. Îți garantăm că te vei îndrăgosti de ele și că vei dori din ce în ce mai multe! În continuare, îți vom prezența câteva dintre preferatele noastre. 

Dacă iubești carourile, cu siguranță vei adoră această superbă Rochie lejeră cu carouri bleumarin-lila. Este confecționată din vâscoză de cea mai bună calitate, are o croiala lejeră ce îți va permite să o porți indiferent de tipul tău de silueta, este dotată cu un decolteu rotund discret și cu mâneci scurte foarte confortabile. Această rochie o porți purta alături de un sacou subțire uni sau împreună cu un cardigan lung care are un cordon ce se leagă în talie. Datorită cromaticii ei, se poate asorta foarte ușor, așa că nu trebuie să îți faci prea multe griji în această privința. 

Toamna ne încânta de fiecare dată cu superbe covoare de frunze în culori îmbietoare, așa că sigur îți dorești și tu ținute care să se asorteze cu acest anotimp. Sugestia noastră este o Rochie lejeră cu desen floral albastru. Este confecționată dintr-o țesătură fină, elastică, pe care o vei găși foarte confortabilă. Fiind croită lejer, se potrivește oricărui tip de silueta, așa că alege-o cu încredere. Are un decolteu discret rotund și mâneci scurte. O poți asorta cu o jachetă, un sacou sau un cardigan lung, dar si cu un trench ideal pentru zilele ploioase. Cel mai bine se potrivește cu tocuri, însă nu este problema dacă vrei să o porți cu încălțăminte ce are talpă joasă. 

Chiar dacă este toamna, nu înseamnă că trebuie să porți doar culori închise. De aceea, îți recomandăm cu încredere o superbă Rochie office albă cu carouri albastre. Această este ideală chiar și pentru momentele în care ai o ședința și este extrem de simplu de asortat mulțumită culorilor sale. Este fabricată din vâscoză și foarte puțin elastan (5%) cât să îi confere elasticitatea de care are nevoie pentru a se așeza frumos pe corp. Are o croiala dreapta, mâneci scurte și un decolteu rotund. 

Adori rochiile cu dungi orizontale? Înseamnă că următoarea va fi pe placul tău: Rochie office cu dungi bleumarin și desen floral. Este confecționată dintr-un jerse subțire, elastic și fin, ceea ce îi permite să își mențînă formă perfect pe timpul zilei, fără a se șifona sau fără a fi nevoie să o reasezi foarte des. După cum poți observă și din imagine, are atât dungi orizontale in diferite nuanțe (crem, bleu, bleumarin) dar și dungi cu desen floral, deosebite. 

Ultimul produs pe care ți-l recomandăm în această serie este o Rochie din mătase plisată și voal roz-piersică. Suntem siguri că o să îți placă datorită croielii sale inedite: partea de sus este realizată dintr-un voal roz-piersică, iar cea de jos din mătase plisată multicoloră. Este o rochie căptușită, cu o croiala lejeră și prezintă un anchior cu eșarfă. Nu-i așa că este superbă? 

Sperăm că ți-au plăcut produsele prezentate și că vei alege măcar una dintre aceste rochii pentru toamna anului 2020. 

Program Acasa TV
  • Vineri
  • 06:00 Inima nu minte
    120 min
    08:00 Acea fata
    60 min
    09:00 Ingeri tacuti
    60 min
    10:00 Nu-i nimeni ca mine
    60 min
    11:00 Stirile Acasa Actualitati
    60 min
    12:00 Esmeralda
    60 min
    13:00 Dragostea si banii
    120 min
    15:00 Stirile Acasa Magazin
    60 min
    16:00 Pamantul, Soarele si tu
    60 min
    17:00 Imbratisarea ta
    120 min
    19:00 Inima nu minte
    120 min
    21:00 Acea fata
    60 min
    22:00 Ingeri tacuti
    60 min
    23:00 Numele meu e Riza
    60 min
    00:00 Esmeralda
    60 min
    01:00 Acea fata
    60 min
    02:00 Trei surori
    150 min
    04:30 Acasa la romani
    45 min
    05:15 Stirile Acasa Magazin
    45 min
    06:00 Pe firul iubirii
    120 min
Modifică setările cookies