Jojo - goala, sexy si fara inhibitii in filmul “POKER”! FOTO!

Dupa ce si-a inceput cariera in muzica si a cunoscut succesul alaturi de grupul umoristic Divertis, caruia i s-a alaturat in 2004, din 9 aprilie Catalina Grama alias Jojo debuteaza pe marile ecrane in “POKER”, cel mai recent film marca Sergiu Nicolaescu.

Jojo - goala, sexy si fara inhibitii in filmul “POKER”! FOTO!

Chiar daca prima intalnire cu actoria a avut-o alaturi de Divertis, intre timp pasiunea ei pentru scena s-a concretizat in obtinerea unor roluri importante in piese de teatru celebre precum: “Poker” si "Opera de trei parale". Tocmai de la interpretarea sa din piesa de teatru “Poker” a venit si sansa debutului sau in lungmetraj, Catalina Grama fiind cooptata de regizorul Sergiu Nicolaescu in distributia filmului, pentru a da viata rolului principal feminin din noua sa comedie.

Debutul meu in cinematografie este ireal de spectaculos, mai ales datorita lucrului alaturi de domnul Nicolaescu si de ceilalti colegi de echipa, care sunt niste actori minunati”, declara Catalina Grama despre aceasta experienta cinematografica.

Despre filmarea unor scene in nud, tanara actrita considera ca ,,A fost destul de dificil, numai ca am intrat foarte bine in mintea personajului meu, din a carui perspectiva nu am mai avut absolut nicio problema, mai ales ca m-am bucurat de sustinerea echipei. Am lucrat cu foarte putini oameni in jur in acel moment, doar eu si echipa de care aveam nevoie pentru a filma scena respectiva. In plus, secventele acestea sunt parte integranta din personaj, Monica se construieste si cu ajutorul lor, ganditi-va numai ca ea este o fosta prostituata! Deci scenele sunt justificate, altfel n-ar fi existat nici macar la nivel de scenariu...“.

In ceea ce priveste viziunea regizorului despre rolul de debut al tinerei actritei, Sergiu Nicolaescu  a declarat: ,,Eu am avut-o in minte pe Catalina pentru acest rol inca de prima oara cand am citit scenariul, iar instinctul meu a functionat perfect si de aceasta data. E o actrita foarte disciplinata, cu care am comunicat foarte bine inca din prima zi de filmare; s-a integrat rapid in echipa, si sunt convins ca interpretarea ei va fi apreciata de public. Cat despre secventa de la piscina, ea a existat de la inceput in scenariu si este perfect justificata de personaj - nu vreau sa va dau mai multe detalii pentru ca asta ar insemna sa devoalam prea mult din poveste."

In prezent Jojo poate fi urmarita in fiecare seara de duminica in Serviciul Roman de Comedie, cu incepere de la ora 21:30 pe Pro Tv, urmand ca din 9 aprilie sa poata fi admirata in rolul Monicai din “POKER”, o noua productie MediaPro Pictures, lansata in cinematografe de MediaPro Distribution.

Mai multe fotografii cu Jojo din filmul "POKER" sunt disponibile in exclusivitate  pe siteul www.protv.ro.

 

Program PRO 2

 • Vineri
 • 06:45 Dimineti langa tine
  75 min
  08:00 Cine-i cine?
  75 min
  09:15 Inimi ratacite
  120 min
  11:15 O singura privire
  135 min
  13:30 Secrete in familie
  60 min
  14:30 Silvana
  60 min
  15:30 Cine-i cine?
  60 min
  16:30 Dimineti langa tine
  60 min
  17:30 Inimi ratacite
  90 min
  19:00 O singura privire
  120 min
  21:00 Secrete in familie
  60 min
  22:00 Iertare
  120 min
  00:00 Iubire ca in filme
  60 min
  01:00 Dimineti langa tine
  45 min
  01:45 Secrete in familie
  60 min
  02:45 O singura privire
  90 min
  04:15 Iertare
  90 min
  05:45 Silvana
  60 min
  06:45 Dimineti langa tine
  75 min

Stiri