Cele mai noi si mai bune telenovele din America de Sud vin, in curand, Acasa FOTO!

De 12 ani, ACASAe iubirea, iar cele mai frumoase povesti de iubire continua sa ii se duca pe telespectatori in fiecare zi. Premiere spectaculoase vor avea loc ACASA, telenovele clasice le vor reaminti fanilor de inceputurile povestii, iar actori celebri isi vor saluta fanii din Romania in 2010, ACASA.

Cele mai noi si mai bune telenovele din America de Sud vin, in curand, Acasa FOTO!

Telenovela care a generat o adevarata frenezie atat in Romania, cat si in lumea intreaga, “Sarmana Maria” revine ACASA. “Sarmana Maria” a inregistrat audiente uriase in peste 100 de tari, iar in Romania, telenovela a propulsat postul ACASA pe locul doi la doar cateva luni de la lansare. O poveste de iubire clasica, la care toate productiile genului se raporteaza, “Sarmana Maria” ii readuce ACASA pe Thalia si Fernando Colunga, doi actori care au facut istorie in lumea telenovelelor si a caror iubire se desfasura la vremea respectiva atat pe micul ecran, cat si in spatele acestuia.

Alte cunoscute actrite de telenovele ii vor acompania pe Thalia si Fernando Colunga in “Sarmana Maria”, precum Itati Cantoral, care pentru rolul sau negativ a primit premiul TV Y Novelas, Ana Patricia Rojo sau Ludwika Paleta.

Thalia, actrita si cantareata care a vandut peste 25 de milioane de discuri in cariera ei, interpreteaza si melodia de generic a telenovelei, cunoscuta piesa “Maria la del barrio”, care a devenit in timp o emblema a carierei sale muzicale. Fernando Colunga, unul dintre cei mai iubiti actori de telenovele, castigator a patru premii TV Y Novelas si a doua premii People en Espanol, revine ACASA pentru a cuceri din nou inimile telespectatorilor, din 4 februarie in fiecare zi de la ora 16:30 in “Sarmana Maria”.

Alte trei productii vor avea marea premiera anul acesta, ACASA. “Impostoarea” (“Querida Enemiga”) ii aduce impreuna ACASA pe Anna Layevska si Gabriel Soto, castigator al unui premiu TV Y Novelas,  intr-o savuroasa poveste de iubire. Chipesul actor care ne-a vizitat tara in 2008 poate fi revazut ACASA intr-o mega productie in care iubirea protagonistilor va fi pusa la grea incercare.

La cererea telespectatorilor, “El Juramento”, telenovela care ii are ca protagonisti pe Natalia Streignard si Osvaldo Rios, va avea si ea marele debut ACASA. Pe Natalia Streignard, publicul de ACASA a indragit-o in telenovele precum “La Tormenta” sau “Valentina, grasuta mea frumoasa”, in timp ce Osvaldo Rios a frant multe inimi in  productii ca “Vaduva Blanco”, “Pisica salbatica” sau “Zorro”.

O noua poveste magica de iubire, “Sortilegio”, ii aduce in premiera impreuna pe micul ecran pe William Levy si Jacqueline Bracamontes. Numit de People en Espanol unul dintre “Cei mai frumosi 50 de oameni”, William Levy se intoarce ACASA dupa ce a cucerit publicul din Romania in telenovela “Iubire cu chip rebel”.

Castigatoarea unui premiu TV Y Novelas, Jacqueline Bracamontes si cea care in urma cu cativa ani castiga marele titlu la concursul de frumusete “Nuestra Belleza de Mexico”, Jacqueline Bracamontes  revine ACASA in “Sortilegio”, dupa ce telespectatorii s-au indragostit de ea in “Toantele nu merg in rai”.

Mai mult decat atat, telespectatorii vor fi vrajiti in continuare ACASA de super-productia “India”, castigatoare a premiului Emmy pentru “Cea mai buna telenovela” a anului 2009.

Alfonso Herrera si Belinda se vor lasa schimbati de iubire in “Cameleonii”, o poveste combinata cu scene spectaculoase de actiune si multa muzica, in care joaca si celebra actrita Edith Gonzalez.

Tot ACASA, Mariana Ximenes si Daniel Oliveira vor lupta pentru iubirea lor in “Cuibul de vipere”, productia braziliana pentru care actorul de culoare Lazaro Ramos a fost nominalizat la premiul Emmy.

Cei mai iubiti actori din lumea telenovelelor, isi vor spune povestile ACASA. Povesti de iubire de neuitat, telenovele clasice si productii care au facut istorie si au daramat recorduri vor fi difuzate ACASA anul acesta, pentru ca de 12 ani, ACASA e iubirea!
 

Program PRO 2

 • MarĊ£i
 • 06:45 Dimineti langa tine
  75 min
  08:00 Cine-i cine?
  75 min
  09:15 Inimi ratacite
  120 min
  11:15 O singura privire
  135 min
  13:30 Secrete in familie
  60 min
  14:30 Silvana
  60 min
  15:30 Cine-i cine?
  60 min
  16:30 Dimineti langa tine
  60 min
  17:30 Inimi ratacite
  90 min
  19:00 O singura privire
  120 min
  21:00 Secrete in familie
  60 min
  22:00 Iertare
  120 min
  00:00 Iubire ca in filme
  60 min
  01:00 Cum sa locuiesti cu parintii
  90 min
  02:30 Jocul de-a mostenirea
  180 min
  05:45 Silvana
  60 min
  06:45 Dimineti langa tine
  75 min

Stiri