Edith Gonzalez, de la "Inima salbatica" la "In contratimp" Uite cum arata acum actrita GALERIE FOTO

Edith Gonzalez Fuentes s-a nascut la Monterrey pe 10 decembrie 1964. De foarte mica s-a dovedit talentata si pasionata de actorie si a avut prima ocazie sa apara intr-un film la varsta de cinci ani. Edith lucreaza de la acea varsta si nu s-a oprit niciodata. Printre cele mai frumoase roluri ale sale se numara cele din telenovelele “Salome” si “Inima salbatica” pe care le-ati urmarit si ACASA.

Edith Gonzalez, de la Inima salbatica la In contratimp Uite cum arata acum actrita GALERIE FOTO

De la o varsta frageda, actrita si-a dovedit talentul si a fost sprijinita in pasiunea sa de parintii ei. A fost descoperita la varsta de cinci ani cand mama ei a dus-o la o emisiune TV foarte populara ca sa faca aprte din public. Producatorul show-ului cauta o fetita blonda cu ochii albastri si cand a vazut-o pe Edith si-a dat seama ca descoperise o stea.

In 1993, Edith a primit rolul principal in telenovela cult “Inima salbatica” unde a jucat alaturi de regretatul actor mexican Eduardo Palomo. Personajele interpretate de ei, Monica de Altamira si Juan del Diablo i-au cucerit pe telespectatori si au ramas in memoria publicului. Aceasta a fost si a ramas cel mai important rol din cariera actritei.
 
In 1997, Edith a primit rolul Elenei Tejero, o femeie obligata sa se prostitueze, in musical-ul “Aventureira”, care se mai joaca si in prezent fiind produsa de Carmen Salinas. Edith a fost considerata de telespectatori una dintre cele mai bune actrite care a jucat acest rol.

In 2004, Edith a parasit temporar lumea telenovelelor deoarece era insarcinata,. Astfel a lasat neterminata telenovela “Mujer de Madera / Padurea blestemata”, difuzata si de ACASA. In acelasi moment au inceput si zvonurile care spuneau ca tatal copilului lui Edith este un politician influent.

Abia in 2008 senatorul Santiago Creel a recunoscut ca fetita lui Edith este fiica sa. Desi Constanza s-a nascut in 2004, certificatul de nastere de la Registrul Civil a fost facut abia pe 4 martie 2008 si o atesta ca mama pe Edith Gonzalez si ca tata pe Santiago Creel.

In 2008, Edith Gonzalez pleca in Columbia pentru a juca in telenovela produsa de Telemundo  “Dona Barbara”, alaturi de Christian Meier.

In 2009, actrita se intoarce la Televisa pentru a juca alaturi de Belinda si Alfonso Herrera, fostul membru RBD, in telenovela “Cameleonii”, difuzata si de ACASA.

In 2010, dupa aparitia multor zvonuri, recunoaste ca are o relatie cu economistul Lorenzo Lazo si ca este insarcinata. Din pacate, Edith pierde sarcina cu numai cateva zile inainte de nunta. La cateva luni dupa nefericitul eveniment, Edith se casatoreste cu Lazo.

In octombrie 2010, surprinde pe toata lumea anuntandu-si colaborarea cu TV Azteca, principala competitie a Televisa, casa de productie unde a lucrat mai mult de 30 de ani. Presa speculase ca ar fi semant un contract de 5 milioane de dolari.

In 2013, Edith Gonzalez va juca rolul principal din melodrama "In contratimp", motiv pentru care si-a amanat un alt proiect.

Edith Gonzalez trebuia sa fie protagonista telenovelei "El senor de la querencia", unde il avea ca partener pe Humberto Zurita, insa a amanat participarea sa in aceasta telenovela pentru a putea juca in melodrama "In contratimp", scrisa de Eric Vonn.

Marea surpriza vine din anuntul celui care va interpreta rolul personajului negativ: Humberto Zurita se va alatura si de aceasta data frumoasei actrite mexicane, insa nu ca partener, ci va juca rolul negativ, pe care l-a interpretat cu succes in mai multe productii.

Filmarile vor incepe in curand, dupa ce vor fi selectati actorul principal si cei secundari.

Program PRO 2

 • MarĊ£i
 • 06:45 Dimineti langa tine
  75 min
  08:00 Cine-i cine?
  75 min
  09:15 Inimi ratacite
  120 min
  11:15 O singura privire
  135 min
  13:30 Secrete in familie
  60 min
  14:30 Silvana
  60 min
  15:30 Cine-i cine?
  60 min
  16:30 Dimineti langa tine
  60 min
  17:30 Inimi ratacite
  90 min
  19:00 O singura privire
  120 min
  21:00 Secrete in familie
  60 min
  22:00 Iertare
  120 min
  00:00 Iubire ca in filme
  60 min
  01:00 Cum sa locuiesti cu parintii
  90 min
  02:30 Jocul de-a mostenirea
  180 min
  05:45 Silvana
  60 min
  06:45 Dimineti langa tine
  75 min

Stiri