William Levy si Elizabeth Gutierrez, despartiti de casele de productie - FOTO

Dupa ce au fost despartiti de gelozii, presupuse infidelitati si certuri, linistea parea sa fi venit in sfarsit in cuplul actorilor William Levy, cunoscut din telenovela de ACASA „Predestinati”, difuzata de luni pana joi de la 20:30, si Elizabeth Gutierrez, pe care telespectatorii o pot vedea tot ACASA in „Cealalta fata a Analiei”, de luni pana joi de la 21:30. Cei doi au impreuna doi copii, William Levy si-a implinit de curand visul de a o aduce in Statele Unite si pe bunica lui din Cuba, iar in cuplu pare sa domneasca iubirea si pasiunea.

William Levy si Elizabeth Gutierrez, despartiti de casele de productie - FOTO

Totusi, exact ca in telenovele, cand doi tineri se iubesc, dar familiile lor sunt rivale, fericirea perechii Levy –Gutierrez nu poate fi deplina, pentru ca cei doi lucreaza pentru case de productie concurente si se sustin unul pe celalalt, pe ascuns.

De curand, Elizabeth Gutierrez a participat la evenimentul de lansare a noului sau proiect, „El Fantasma de Elena”, produs de Telemundo. In toiul petrecerii, care a avut loc la studiouri, a venit la eveniment si William Levy, pentru a-si sustine partenera in acest moment important.

Fotografii nu au ratat ocazia si au inceput sa faca poze cu Levy si Gutierrez, fapt ce nu a fost tocmai pe placul organizatorilor, pentru ca atentia presei a fost brusc deviata spre actorul concurentei, William fiind sub contract cu Univision.

Cu toata amabilitatea, unul dintre asistenti i-a cerut lui William Levy sa se retraga pe durata evenimentului si sa isi astepte sotia afara. Dupa cinci minute, William, care venise la petrecere cu cele mai bune intentii, a fost nevoit sa plece acasa, pentru a nu-i strica petrecerea lui Elizabeth.

Doar doua zile mai tarziu, situatia s-a repetat, de aceasta data rolurile, insa, au fost inversate. William si-a invitat sotia sa participe la gala premiilor Juventud. Actrita a venit la eveniment imbracata spectaculos si chiar a cerut producatorilor o zi libera de la filmari, pentru a onora un angajament personal.

Desi a putut fi prezenta la la spectacol si i s-a permis sa ia loc in sala alaturi de actorul din „Predestinati”, casa de productie Univision nu i-a dat voie lui Gutierrez sa defileze impreuna cu William Levy pe covorul albastru, in fata presei, deoarece actrita este vedeta concurentei, iar situatia reprezinta un conflict de interese.

Astfel, William si Elizabeth si-au promis sa se iubeasca in liniste, pana cand contractele ii vor desparti. Totusi, recent, William Levy a declarat presei ca el este fanul numarul unu al lui Elizabeth Gutierrez, desi atat unul, cat si celalalt, evita sa vada scenele de iubire de pe micul ecran ale partenerului.

Program PRO 2

 • Vineri
 • 06:45 Dimineti langa tine
  75 min
  08:00 Cine-i cine?
  75 min
  09:15 Inimi ratacite
  120 min
  11:15 O singura privire
  135 min
  13:30 Secrete in familie
  60 min
  14:30 Silvana
  60 min
  15:30 Cine-i cine?
  60 min
  16:30 Dimineti langa tine
  60 min
  17:30 Inimi ratacite
  90 min
  19:00 O singura privire
  120 min
  21:00 Secrete in familie
  60 min
  22:00 Iertare
  120 min
  00:00 Iubire ca in filme
  60 min
  01:00 Dimineti langa tine
  45 min
  01:45 Secrete in familie
  60 min
  02:45 O singura privire
  90 min
  04:15 Iertare
  90 min
  05:45 Silvana
  60 min
  06:45 Dimineti langa tine
  75 min

Stiri