Telenovela Clona - revine ACASĂ, acum în limba portugheză

Iată că acum, în sfîrşit, telespectatorii români vor avea ocazia să audă vocile adevărate ale actorilor care dau viaţă personajelor din “Clona”, pentru că ACASĂ difuzează, din 5 martie, telenovela în limba originală, portugheză.

Telenovela Clona - revine ACASĂ, acum în limba portugheză

Cu imaginile spectaculoase, cu povestea de iubire interzisă şi cu subiectele controversate, “Clona” a cucerit telespectatorii din România încă de la primul episod. Astfel, povestea dintre Jade şi Lucas revine ACASĂ din 5 martie, de luni pînă joi, de la orele 23.00.

“Clona” a uimit telespectatorii din toată lumea prin teme neatinse pînă acum într-o telenovelă cum ar fi clonarea sau prezentarea amplă a culturii islamice. Aceste poveşti i-au asigurat un succes imbatabil ACASĂ, lucru confirmat prin datele de audienţă înregistrate.

Producţia braziliană vorbeşte despre povestea controversată plină de pasiune dintre o fată de origine musulmană şi un tînăr brazilian, care sînt gata să treacă peste toate prejudecăţile şi diferenţele culturale existente între ei pentru a-şi apăra iubirea.

Telespectatorii se vor putea întîlni cu mai multe subiecte diferite cum ar fi căutarea adevăratei identităţi, dualitatea culturală, relaţia de interdependenţă între gemenii Lucas şi Diogo, care se transformă într-o adevărată luptă pentru dragostea personajului feminin, Jade.

Pentru ca producţia să fie realizată într-un mod cît mai veridic şi cît mai aproape de realitate, echipa a petrecut foarte mult timp în Maroc, în nordul Africii. Pe parcursul a 40 de zile, membrii echipei au mers prin 5 oraşe şi au parcurs mii de mile în căutarea celor mai frumoase şi mai impresionante peisaje potrivite pentru această poveste.

În ţara de origine, Brazilia, la “Clona” s-au uitat în medie 32 de milioane de telespectatori şi ajungînd în România, telenovela a făcut ca ACASĂ să fie constant lider de piaţă în intervalul orar în care era difuzată. “Clona” a fost cea mai urmărită producţie a anului 2003, iar ultimul episod a înregistrat un record de audienţă! Potrivit datelor furnizate de compania Taylor Nelson Sofres – AGB International, acesta a înregistrat pe segmentul de populaţie alcătuit din femei şi bărbaţi de toate vîrstele, din mediul urban o medie de 14,4 puncte de rating şi în rîndul femeilor cu vîrste cuprinse între 15 şi 49 de ani, din mediul urban o medie de 17.9 puncte de rating.

Astfel, la capitolul premii sunt foarte multe de spus. Clona este una dintre telenovele care s-a bucurat de aprecierea unanimă a criticilor, astfel că distincţii au fost nenumărate.

Printre surprizele pe care le-a pregătit ACASĂ telespectatorilor săi în această primăvară se numără şi telenovela “Clona”, difuzată de această dată în limba portugheză, din 5 martie, de luni pînă joi, de la orele 23.00.


Program PRO 2

 • Luni
 • 06:45 Dimineti langa tine
  75 min
  08:00 Cine-i cine?
  75 min
  09:15 Inimi ratacite
  120 min
  11:15 O singura privire
  135 min
  13:30 Secrete in familie
  60 min
  14:30 Silvana
  60 min
  15:30 Cine-i cine?
  60 min
  16:30 Dimineti langa tine
  60 min
  17:30 Inimi ratacite
  90 min
  19:00 O singura privire
  120 min
  21:00 Secrete in familie
  60 min
  22:00 Iertare
  120 min
  00:00 Iubire ca in filme
  51 min
  05:45 Silvana
  60 min
  06:45 Dimineti langa tine
  75 min

Stiri