Patimile inimii

Telenovela “Patimile inimii” va debuta din 1 ianuarie, de la ora 19.30 si va fi difuzata in fiecare zi, ACASA. Protagonistii Marlene Favela si Guy Ecker traiesc o iubire care depaseste orice limite si trece peste orice obastacol.

Patimile inimii

Telenovela “Patimile inimii” este povestea Patriciei Campos (Marlene Favela), care a crescut in grija bunicii sale, Ursula (Susana Dosamantes) impreuna cu cele doua surori ale sale.

Patricia se indragosteste de Marcos (José Guillermo Cortines), un fermier sarac, insa bunica ei se impotriveste total acestei relatii. Dragostea lor ia sfarsit in momentul in care Marcos dispare si este crezut mort. Patricia este marcata de aceasta veste si ii este frica sa se indragosteasca din nou. Fiind dezamagita in dragoste, ea se concentreaza exclusiv pe administrarea fermei bunicii sale.

La ferma este angajat un tanar chipes, pe nume Armando Mercano (Guy Ecker). Acesta ii schimba radical viata Patriciei. La inceput, ea se lupta din rasputeri cu propriile sentimente, il respinge, insa in final se indragosteste nebuneste de el. Patricia are de infruntat numeroase obstacole care stau in calea fericirii sale. Pe langa prejudecatiile bunicii sale privind relatia sa amoroasa, verisoara sa, Fedora (Jessica Mass) devine dusmanul sau principal.

Aceasta este indragostita de asmenea de Armando si isi doreste sa il cucereasca. Situatia se complica mai mult in momentul in care Marcos reapare in viata Patriciei. Acum el este un om foarte bogat, ambitios si dispus sa faca orice pentru a o recuceri pe fosta sa iubita.

Telespectatorii vor putea urmari telenovela “Patimile inimii” incepand din 1 ianuarie si va fi difuzata in fiecare zi, de la ora 19.30, acasa

 


PRODUCTIE:
Venevision International, 2011

DISTRIBUTIE:

Marlene Favela
Guy Ecker
Jesica Mas
Susana Dosamantes
Lorena Meritano
Luis José Santander
José Guillermo Cortines
Marjorie de Sousa
Daniela Navarro 
Adrián Carvajal
Fernando Carrera
Marcelo Buquet
Dayana Garroz
Scarlet Gruber
Natalia Ramírez
Raúl Izaguirre
Carlos Augusto Maldonado
Gabriela Rivero
Hector Soberón
Carlos Guillermo Haydon
Paulo Quevedo
Eduardo Ibarrola
Cristian Carabias
Beatriz Monroy
Beatriz Arroyo
Carlos Cruz
Miguel Gutiérrez
Patricia De León
Carlos YustisProgram PRO 2

 • Luni
 • 06:45 Dimineti langa tine
  75 min
  08:00 Cine-i cine?
  75 min
  09:15 Inimi ratacite
  120 min
  11:15 O singura privire
  135 min
  13:30 Secrete in familie
  60 min
  14:30 Silvana
  60 min
  15:30 Cine-i cine?
  60 min
  16:30 Dimineti langa tine
  60 min
  17:30 Inimi ratacite
  90 min
  19:00 O singura privire
  120 min
  21:00 Secrete in familie
  60 min
  22:00 Iertare
  120 min
  00:00 Iubire ca in filme
  51 min
  05:45 Silvana
  60 min
  06:45 Dimineti langa tine
  75 min

Stiri