Iubire pe ritmuri tiganesti, la ACASA GOLD, in “Kassandra”

Din 4 februarie, la ACASA Gold vine o poveste de iubire care a făcut înconjurul lumii, un cuplu care a cucerit milioane de inimi şi un nume pe care telespectatorii nu l-au putut niciodată uita: “Kassandra”. Telenovela cu Osvaldo Rios si Coraima Torres in rolurile principale va fi difuzata zilnic de la ora 17.00.  

Iubire pe ritmuri tiganesti, la ACASA GOLD, in Kassandra

“Kassandra” a intrat în Cartea Recordurilor ca telenovela distribuită în cel mai mare număr de ţări, 128. Aflată la primul său rol principal, frumoasa Coraima Torres avea doar 19 ani atunci când au început filmările si a purtat lentile de contact albastre pentru rolul Kassandrei, iar publicul a rămas fascinat până în ziua de astăzi de personajul ei.

Osvaldo Rios, cunoscut din producţii precum “Zorro”, sau “Legământul”, va juca un dublu rol in telenovela “Kassandra”, cel al fraţilor gemeni Ignacio şi Luis David.

De la lansare, telenovela s-a bucurat de succes în toată America Latină, Statele Unite, Europa, dar şi în China, Japonia, sau Indonezia. Povestea de iubire dintre Coraima Torres şi Osvaldo Rios a fost atât de îndrăgită de public, iar săruturile lor erau atât de convingătoare, încât zvonurile că cei doi ar avea o relaţie şi în viaţa reală, nu au întârziat să apară.

Un circ ambulant ajunge la periferia oraşului Caracas. Andreina Arocha (Coraima Torres), fiica unui bogătaş, este vrăjită de lumea circului, iar o ghicitoare îi prezice un viitor luminos. Totuşi, ghicitoarea vede un destin tragic pentru Andreina, iar ceva îi spune că drumurile lor se vor mai întâlni. Un an mai târziu, când circul revine în oraş, Andreina este răpusă de o boală fără leac, după ce dă naştere unei fetiţe.

În acelaşi timp, mama vitregă a Andreinei, Herminia (Nury Flores), o femeie fără scrupule, află că o ţigancă de la circ şi fetiţa acesteia au murit la naştere. Herminia are doi fii dintr-o căsnicie anterioară şi îşi doreşte ca aceştia să fie singurii moştenitori ai averei familiei Arocha. Astfel, ea pune la cale un plan de a schimba copiii. În leagăn pune trupul neînsufleţit al copilului ţigăncii, în timp ce fetiţa sănătoasă a Andreinei ajunge la circ. A doua zi, circul pleacă din oraş.

După 20 de ani, circul revine la Caracas şi odată cu el şi Kassandra (Coraima Torres), care a devenit o femeie foarte frumoasă. Conform tradiţiei ţigăneşti, femeia care a crescut-o pe Kassandra, a promis-o pe aceasta încă din copilărie lui Randu (Henry Soto), care acum a ajuns liderul şatrei. În timpul primei nopţi petrecute în oraş, în timp ce Randu dansează cu viitoarea lui soţie, privirile Kassandrei sunt captivate de un alt bărbat. Acesta este Luis David (Osvaldo Rios), unul din gemenii Herminiei.

Cei doi au parte de o noapte de vis, dar a doua zi, Luis David pleacă din oraş fără să-şi ia măcar rămas bun. Nu mult timp după, Ignacio (Osvaldo Rios), fratele lui Luis David, află că adevărata moştenitoare este chiar Kassandra şi o păcăleşte pe aceasta să se căsătorească cu el.


FIŞA TEHNICĂ:

„Kassandra” – „Kassandra”
Producţie: Venezuela, 1991 – 1992

DISTRIBUŢIE:

Coraima Torres – Kassandra/ Andreina Arocha
Osvaldo Rios – Ignacio Contreras/ Luis David Contreras
Henry Soto – Randu
Raul Xiques – Alfonso Arocha
Carmencita Padron – Ofelia Alonso
Nury Flores – Herminia Arocha
Esperanza Magaz – Dorinda
Carlos Arreaza – Tomas
Alexander Milic – Matias Osorio
Hylene Rodriguez – Lilia Rosa Alonso
Ivan Tamayo – Hector Quintero
Loly Sanchez – Rosaura Osorio
 

Program PRO 2

 • Marţi
 • 06:45 Dimineti langa tine
  75 min
  08:00 Cine-i cine?
  75 min
  09:15 Inimi ratacite
  120 min
  11:15 Pretul dragostei
  135 min
  13:30 Secrete in familie
  60 min
  14:30 Silvana
  60 min
  15:30 Cine-i cine?
  60 min
  16:30 Dimineti langa tine
  60 min
  17:30
  30 min
  18:00 Inimi ratacite
  60 min
  19:00 O singura privire
  120 min
  21:00 Secrete in familie
  60 min
  22:00 Iertare
  120 min
  00:00 Iubire ca in filme
  60 min
  01:00 Dimineti langa tine
  45 min
  01:45 Secrete in familie
  60 min
  02:45 O singura privire
  90 min
  04:15 Iertare
  90 min
  05:45 Silvana
  60 min
  06:45 Dimineti langa tine
  75 min

Stiri