Azi, de la 20:30: “Regina sudului", cea mai scumpa telenovela in tara de origine FOTO

Telenovela “Regina Sudului” vine ACASA, din 31 august, de la 20.30, de vineri pana duminica,  cu o poveste speciala, in care drogurile si lupta pentru supravietuire se impletesc cu o iubire pierduta si transforma complet o tanara inocenta intr-o femeie puternica si ambitioasa.

Azi, de la 20:30: Regina sudului , cea mai scumpa telenovela in tara de origine FOTO

 “Regina Sudului” a fost cea mai scumpa productie realizata de Telemundo. Primul episod a avut cel mai mare rating inregistrat vreodata de o premiera Telemundo, iar ultimul episod a doborat recordurile de audienta din ultimii 19 ani ale televiziunii. De asemenea, telenovela a fost difuzata in peste 10 tari, in care a fost foarte bine primita de catre public si s-a mentinut in topul preferintelor telespectatorilor.


Super productia a carei protagonista este Kate del Castillo a castigat premiul pentru “Cea mai buna telenovela” si “Cea mai buna actrita” in cadrul premiilor “People en Espanol”, in anul 2011. De asemenea, telenovela a primit nominalizari la categoria “Telenovela Anului” si totodata s-a remarcat la capitolul “Cea mai buna interpretare feminina” in cadrul “Premios tu mundo 2012”, in Mexic.


Scenariul telenovelei este adaptat dupa best-sellerul cu acelasi nume scris de Arturo Perez-Reverte. Autorul considera ca “este o telenovela perfecta si ca interpretarea protagonistei Kate del Castillo este splendida”.
Subiectul telenovelei a inspirat casa de productie Telemundo sa demareze o campanie sociala care a obtinut cu acest prilej o nominalizare la premiile Emmy.


Telenovela “Regina Sudului” spune povestea Teresei Mendoza interpretata de Kate del Castillo. Teresa este o tanara inocenta, care se indragosteste de un pilot implicat in mafia drogurilor. Acesta este ucis si ea fuge in Spania pentru a ramane in viata. Dincolo de naivitatea sa, se ascunde o personalitate puternica si o inteligenta remarcabila. Chiar daca in urma unor incidente, ea ajunge la inchisoare, Teresa razbate greutatilor si devine o femeie puternica, independenta, devine “Regina Sudului”.


Frumoasa protagonista, iubita de telespectatorii de acasa gratie rolului din telenovela “Minciuna” declara: “Ma aseman foarte mult cu Teresa si m-am implicat complet in tot ceea ce am trait in acest proiect. Amandoua suntem din Mexic si ne place mult tequila /em>” marturiseste actrita cu zambetul pe buze. Kate del Castillo povesteste despre personajul sau, in care se regaseste: “ Sunt o femeie ambitioasa, care a facut greseli in viata, ca si ea, sunt o femeie respectabila, pasionala si de asemenea sunt foarte protectoare cu cei apropiati, precum Teresa Mendoza. Protagonista telenovelei a trait intens fiecare clipa pe platourile de filmare si s-a simtit extrem de fericita si emotionata cand scenaristul Arturo Pérez Reverte i-a spus: “Tu esti Teresa mea si vei ramane pentru totdeauna”.


Rafael Amaya interpreteaza personajul lui Raimundo Dávila Parra “El Güerro”, barbatul de care Teresa se indragosteste si care o initiaza pe aceasta in lumea drogurilor. Raimundo este un tanar carismatic si afectuos, extrem de protector cu Teresa, prima si singura lui iubire


Acesta este omorat de catre Epifanio Vargas, personajul lui Humberto Zurita, antagonistul telenovelei. Epifanio este liderul unui grup de traficanti de droguri si devine rivalul principal al Teresei.


Iván Sanchez este Santiago Lopez Fistierra (El Gallego), un om de afaceri atragator care devine iubitul protagonistei si principalul ei sprijin. Acesta se indragosteste profund de Teresa si ii impartaseste toate cunostintele lui din lumea drogurilor si a calatoriilor.


Publicul de ACASA va trai intens fiecare clipa din telenovela fascinanta “Regina Sudului”, ce va debuta din 31 august, de la ora 20.30, ACASA.


 

Program PRO 2

 • MarĊ£i
 • 06:45 Dimineti langa tine
  75 min
  08:00 Cine-i cine?
  75 min
  09:15 Inimi ratacite
  120 min
  11:15 O singura privire
  135 min
  13:30 Secrete in familie
  60 min
  14:30 Silvana
  60 min
  15:30 Cine-i cine?
  60 min
  16:30 Dimineti langa tine
  60 min
  17:30 Inimi ratacite
  90 min
  19:00 O singura privire
  120 min
  21:00 Secrete in familie
  60 min
  22:00 Iertare
  120 min
  00:00 Iubire ca in filme
  60 min
  01:00 Cum sa locuiesti cu parintii
  90 min
  02:30 Jocul de-a mostenirea
  180 min
  05:45 Silvana
  60 min
  06:45 Dimineti langa tine
  75 min

Stiri