Cele mai bune 200 de telenovele - în 10 ani de poveste, ACASĂ

În 10 ani, ACASĂ a creat pentru publicul român o poveste fascinantă, o lume nouă, cea în care iubirea a făcut ca viaţa să fie mai frumoasă. Numai ACASĂ publicul a putut găsi cele mai frumoase poveşti de iubire şi le-a trăit la superlativ pentru că cele mai noi şi cele mai scumpe telenovele, atipice sau clasice, producţii pentru tineret sau pentru orice vârstă, toate au fost ACASĂ.

Cele mai bune 200 de telenovele - în 10 ani de poveste, ACASĂ

În 10 ani, telenovelele difuzate ACASĂ au atins impresionantul număr de 200 şi au captivat audienţa încă de la primele episoade. Multe dintre acestea un fost transmise în premieră europeană iar publicul român a văzut înaintea altora ”Prizoniera”, ”O lume a fiarelor”, ”Rubi”, ”Anita”, ”Betty cea urâtă”, ”Jurămîntul” sau ”Amor Real”.

Acestea sunt doar cîteva titluri care au venit ACASĂ în premieră europeană şi care au atins recorduri impresionante de audienţă. Iar în 2000, ACASĂ a fost primul post de televiziune din lume care a transmis telenovela ”Înger sălbatic”, după Telefe, canalul producător din Argentina.

Printre telenovelele care au făcut istorie ACASĂ se numără ”Minciuna”, producţie care a acaparat atenţia tuturor până la prim-ministrul din vremea aceea, Radu Vasile; Thalia a făcut furori în rândul telespectatorilor cu telenovelele ei, ”Sărmana Maria”, ”Marimar” sau ”Rosalinda”; Natalia Oreiro a declanaşat în România ”milimania” sau ”oreiromania” cu personajul Cholito din ”Înger sălbatic”, Gabriela Spanic a fost pe rând ”Intrusa”, ”Uzurpatoarea”, ”Prizoniera” culminând cu rolul episodic din prima telenovelă românească, ”Numai iubirea”. Producţia ”Salome” este în continuare cea mai vizionată telenovelă străină difuzată în aceşti ani ACASĂ, propulsându-o pe Edith González într-o vedetă foarte iubită în rândul publicului român.

Poveştile spuse ACASĂ au luat şi cursuri neaşteptate cum s-a întâmplat în ”Betty cea urâtă” sau ”Rubi”, protagoniste care au înnebunit publicul cu farmecul lor aparte. ”Clona” face şi ea parte din povestea ACASĂ şi este un titlu de referinţă pentru portofoliul bogat din aceşti ani.

Pentru a sărbători 10 ani de poveste ACASĂ, aţi avut ocazia extraordinară de a face o retrospectivă din luna decembrie şi aţi votat pe site-ul www.acasatv.ro ”Cel mai pasional sărut”, ”Cea mai frumoasă nuntă”, ”Cel mai bun personaj negativ”, ”Cea mai pasională scenă” sau ”Cel mai sexy actor”. În ultimele două săptămâni de dinaintea sărbătoririi a 10 ani, veţi putea vota ”Cea mai sexy actriţă” şi în sfârşit ”Cea mai frumoasă poveste de iubire”, top care va fi online începînd din 1 februarie. La această categorie vor putea revedea cele mai frumoase secvenţe din Rosalinda, Rubi, Minciuna, Salome, Inima sălbatică, Amor Real, Terra Nostra, Clona, Rebelde sau Betty cea urâtă.

Tot pe site-ul www.acasatv.ro, publicul român găseşte din 21 ianuarie, în fiecare zi noi urări de ”La mulţi ani” ale celor mai mari actori străni printre care membrii formaţiei RBD, Gabriela Spanic, Edith Gonzalez, Fernando Colunga, Barbara Mori, Marlene Favela, Juan Soler şi mulţi alţii.

Iar povestea ACASĂ va continua şi în anul 2008 cu alte pagini importante, cu alte cadouri pe care ACASĂ le va face publicului său. Telenovelele anului 2008 sunt cele mai noi ale celor mai importante case de producţie din lume: Televisa, Telemundo şi Globo.

Cea mai nouă telenovelă străină de la ACASĂ va debuta pe micul ecran pe 8 februarie şi va fi o producţie braziliană care rămâne cu această ocazie la loc de cinste. ”Amazonia” este o exuberantă telenovelă care poartă semnătura Gloriei Mendez, autoarea care a transformat ”Clona” într-un succes mondial. Ea va spune povestea celebrului Chico Mendez, activistul decorat de ONU care a atras atenţia, nu numai Braziliei ci şi lumii întregi, asupra protejării naturii. Cu această ocazie, se va întoarce ACASĂ Giovanna Antonelli (Clona) într-un rol excepţional şi surprinzător pentru fanii săi.

De la Televisa şi cu cele mai bune gânduri ale lui Edith Gonzalez va veni în România telenovela de mare succes ”Palabra de mujer”. Aceasta este producţia de la filmările căreia Edith a lipsit câteva zile pentru a veni în România şi pentru a avea o participare extraordinară în ”Inimă de ţigan”. Juan Soler, Yadhira Carillo, Lidia Avila şi Ludwika Paleta completează distribuţia de 5 stele a telenovelei ”Palabra de mujer”.

”Victoria” şi ”Madre Luna” sunt cele mai noi două producţii ale companiei Telemundo care vor veni ACASĂ anul acesta şi odată cu ele actori foate îndrăgiţi de publicul român.

Telenovela ”Victoria” îi are ca protagonişti pe Mauricio Ochmann (Micuţul Frijolito), Victoria Ruffo (Mama vitregă) şi Arturo Peniche (Cântec de iubire) iar “Madre Luna” îi va readuce ACASĂ pe Gabriel Porras, Michel Brown şi o va prezenta telespectatorilor români pe frumoasa Amparo Grisales.

Cele mai frumoase iubiri, emoţiile, pasiunile dezlănţuite şi intrigile năucitoare vor captiva telespectatorii în continuare ca în cei 10 ani de poveste, ACASĂ.

 

Program PRO 2

 • Sâmbătă
 • 06:45 Dimineti langa tine
  75 min
  08:00 Cine-i cine?
  75 min
  09:15 Inimi ratacite
  120 min
  11:15 O singura privire
  135 min
  13:30 Secrete in familie
  60 min
  14:30 Silvana
  60 min
  15:30 Cine-i cine?
  60 min
  16:30 Dimineti langa tine
  60 min
  17:30 Inimi ratacite
  90 min
  19:00 O singura privire
  120 min
  21:00 Secrete in familie
  60 min
  22:00 Senora
  120 min
  00:00 Iubire ca in filme
  60 min
  01:00 Dimineti langa tine
  45 min
  01:45 Secrete in familie
  60 min
  02:45 O singura privire
  90 min
  04:15 Senora
  90 min
  05:45 Silvana
  60 min
  06:45 Dimineti langa tine
  75 min

Stiri