Tensiune între protagonistele serialului Inima nu cere voie. Silvia Navarro și Adriana Louvier, conflicte pe platourile de filmare

Uneori viața bate filmul, este o vorbă a noastră din popor care reflectă cu adevărat situația de pe platourile serialului Inima nu cere voie. 

Tensiune între protagonistele serialului Inima nu cere voie. Silvia Navarro și Adriana Louvier, conflicte pe platourile de filmare

Deși serialul a fost un real succes în țara gazdă, în spatele camerelor de luat vederi situația nu a fost tocmai roz între Silvia Nalvaro și Adriana Louvier. Privind mai multe declarații răspândite în presă din America Latină, se pare că actrițele principale  nu s-au  suportat pe durata filmărilor.

Colegi apropiați povestesc că cele două au avut numeroase momente tensionate pe platourile de filmare și că au îngreunat destul de mult durata filmărilor, din cauza contradicțiilor.

Unoeri serialele spun mult despre viața personajelor de zi cu zi. Carolina Rivas, personajul Adrianei louvier, i-a furat soțul celei mai bune prietene Raquel, interpretată de Silvia Navarro, motiv pentru care acestea se urăsc. 

Potrivit producătorilor, cele două au făcut numeroase presiuni asupra echipei, pentru a grăbi puțin filmările, motivând că nu se simt confortabil una cu cealaltă, scrie ziaristul Alex Kaffie pentru publicația La Botana.

Surpriză pentru cele două actrițe!

Datorită succesului pe care Inima nu cere voie l-a avut atât în Mexic cât și în afara granițelor, cele două au fost nevoite să petreacă mai mult timp împreună în cadrul unor evenimente de lansare și publicitate pe baza serialului.

"Realitatea a întrecut ficțiunea și filmările sunt din ce în ce mai tensionate, Nici Navarro nici Louvier nu vor să mai continue filmările pentru mult timp", au fost vorbele unei apropiate la momentul respectiv.

Inima nu cere voie are premiera duminica, 14 octombrie, de la ora 19:00 la PRO 2.

Program PRO 2

 • Vineri
 • 06:00 Intr-o alta viata
  90 min
  07:30 Nebun dupa tine
  255 min
  12:15 Tata de-a gata
  135 min
  14:30 In ritmul vietii
  60 min
  15:30 Petale de singuratate
  60 min
  16:30 Intr-o alta viata
  90 min
  18:00 Pe taramul dorintei
  60 min
  19:00 Tata de-a gata
  120 min
  21:00 In ritmul vietii
  60 min
  22:00 Regina
  105 min
  23:45 Familia Argento
  270 min
  04:15 Vrajitoarea
  90 min
  05:45 Intr-o alta viata
  90 min