Surprinzator! Forma fetei iti poate trada personalitatea

Surprinzator! Forma fetei iti poate trada personalitatea
Data publicarii: 17 Aprilie 2013

Se spune ca liniile din palma prezic viitorul, in timp ce irisul reflecta starea de sanatate. Mai nou, psihologii si specialistii in fizionomii sustin ca temperamentul sta inscris pe chipul fiecareia.

Forma fetei rotunda
Caracterisitici dominante: comunicativa, serioasa

Esti o optimista incurabila, care vede intotdeauna partea plina a paharului si ignora acele evenimente ce-i sunt nefavorabile. De altfel, chiar si in neplacerile care, inevitabil, ti se mai intampla, vei incerca sa identifici ”lectia” ce ti-ar putea fi utila pentru viitor. Evident, si simtul umorului este foarte dezvoltat si, datorita acestei calitati, te adaptezi extrem de usor, profitand de absolut orice ocazie ce-ti este benefica. Pe de alta parte, esti o adepta infocata a lucrului bine facut si nu dai inapoi nici in fata unor sarcini ce par, la o prima vedere, imposibile. Dedicata echipei din care faci parte, nu accepti individualismul in cariera, dar stii foarte bine sa te faci remarcata. Esti si o familista convinsa si, chiar daca ai venituri suficiente pentru a-ti permite un ajutor in gospodarie, nu te declari multumita decat de ceea ce faci tu, cu mana ta. Energia debordanta de care dai dovada face ca prezenta ta sa fie dorita in cercurile de cunoscuti, in care, de regula, ai rolul factorului echilibrant. Esti o foarte buna sfatuitoare pentru cei din jurul tau, deoarece reusesti sa treci cu usurinta peste momentele dificile, inspirand totodata o perspectiva optimista rezolvarii problemelor de moment. Poti depasi orice obstacol cu entuziasm si perseverenta si, in general, nu ai mari probleme sentimentale, tocmai datorita modului tau optimist de a aborda orice esec amoros.

Forma fetei ovala
Caracteristici dominante: analitica, tenace

Esti plina de energie si te simti ca pestele in apa, atunci cand toata lumea pare coplesita de stres. Foarte buna observatoare, iti urmezi cu tenacitate telurile, dand importanta si celor mai neinsemnate detalii tehnice. Personalitate dominanta, nu poti sa concepi alt loc ierarhic pentru tine decat cel de lider si esti oricand gata de a prelua noi si noi responsabilitati. Pe de alta parte, ai si o inclinatie serioasa pentru viata mondena, iar firea ta expansiva, mereu pusa pe glume si sotii, te face o prezenta agreabila la orice tip de petrecere, oricat de de simandicoasa ar fi. Pretuiesti familia si prietenii, insa pe primul loc vor fi intotdeauna activitatile legate de cariera. in plan sentimental, dovedesti un romantism usor desuet, esti devotata si, uneori, mult prea generoasa in sentimente. Fire artistica prin excelenta, iubesti frumosul in toate formele sale si cauti sa te inconjori de reprezentari ale esteticului din toate zonele artei. Din punct de vedere fizic, esti extrem de atragatoare si poti seduce orice barbat doresti, insa poti fi si foarte usor ranita sufleteste, deoarece te increzi in altii cu foarte multa usurinta. De asemenea, ai si tendinta de a trece, aproape instantaneu, dintr-o extrema in alta, succesiunea rapida de stari sufletesti derutandu-l si descurajandu-l pe partenerul sentimental.

Forma fetei triunghiulara
Caracteristici dominante: ambitioasa, egoista

”Scopul scuza mijloacele” este dictonul tau de viata. Nimic nu pare a avea prea multa importanta pentru tine, atata timp cat iti poti atinge obiectivul fixat. Cauza unei astfel de atitudini consta in fondul pesimist destul de consistent pe care personalitatea ta il are, iar o astfel de perceptie a realtatilor te indeamna deseori sa fortezi limitele, chiar si atunci cand nu este nevoie. Pe de alta parte, insa, loviturile sortii te pot determina destul de usor sa te retragi in propria carapace si-ti taie elanul creativ. Natura ta introspecta te izoleaza chiar si in mijlocul unei multimi, atat prin preocupari, cat si prin modalitatea de abordare a unei relatii. Legi greu prietenii si nu prea stii sa raspunzi corespunzator manifestarilor de simpatie. Ai si o aplecare destul de insemnata pentru critica si barfa si deseori esti acuzata de nerecunostinta. Dincolo, insa, de aceste aspectele negative ale personalitatii tale, ce pot fi mai atenuate ori mai accentuate,
ai o doza importanta de originalitate, ce poate constitui un atu important intr-o cariera artistica. Ideile tale, de cele mai multe ori iesite din comun, precum si modalitatile excentrice de punere a lor in practica, impresioneaza pe cei din jur si pot fi si o baza reala pentru un succes profesional deosebit. Viata sentimentala are deseori si ea un caracter excentric, segmentata in multe pasiuni vulcanice ce se succed cu rapiditate, insa adevarata dragoste nu poate fi pentru tine decat unica. in ciuda unei aparente de fragilitate, esti greu de ranit din punct de vedere sentimental, tocmai din cauza reticientei tale vizavi de relatiile interumane.

Forma fetei patrata
Caracteristici dominante: practica, organizata

Esti ceea ce se cheama un om de incredere! Aptitudinile tale te recomanda pentru postura de cel mai bun organizator al unui eveniment, de cel mai bun gestionar al unui departament, ori de cel mai eficient contabil. Esti ambitioasa, uneori cam incapatanata, dar simtul practic deosebit transforma incapatanarea ta din defect in calitate. Calea afirmarii tale profesionale o reprezinta perseverenta
si abordarea practica a tuturor problemelor ivite. Iubesti riscul, si chiar ai nevoie de andrenalina, dar nu recurgi la o tactica riscanta decat atunci cand perspectiva beneficiilor are sanse mari de realizare. Esti energica si dai aparenta unui calm desavasit, insa in lumea ta interioara esti extrem de agitata. Nu te sperie deloc perspectiva schimbarilor majore, iar oportunismul este a doua ta natura. incerci sa te afirmi cu orice pret, ceea ce duce de multe ori la conflicte cu persoanele apropiate. |n plan sentimental nu prea esti expusa la deceptii. Fina observatoare a naturii masculine, stii sa alegi exact barbatul de care ai nevoie la un anumit moment pentru indeplinirea unui scop clar definit. Aceasta ”utilitate” pe care o aplici si in viata sentimentala te va feri de necazuri, dar pe de alta parte te va priva de emotia specifica unei pasiuni dezinteresate, ceea ce, inevitabil, duce la un gol sufletesc profund.

Program Acasa TV
  • Joi
  • 06:00 Inima nu minte
    120 min
    08:00 Acea fata
    60 min
    09:00 Ingeri tacuti
    60 min
    10:00 Nu-i nimeni ca mine
    60 min
    11:00 Stirile Acasa Actualitati
    60 min
    12:00 Esmeralda
    60 min
    13:00 Dragostea si banii
    120 min
    15:00 Stirile Acasa Magazin
    60 min
    16:00 Pamantul, Soarele si tu
    60 min
    17:00 Iubirea din mine
    120 min
    19:00 Inima nu minte
    120 min
    21:00 Acea fata
    60 min
    22:00 Ingeri tacuti
    60 min
    23:00 Numele meu e Riza
    60 min
    00:00 Esmeralda
    60 min
    01:00 Acea fata
    60 min
    02:00 Trei surori
    165 min
    04:45 Ce se intampla, doctore?
    30 min
    05:15 Stirile Acasa Magazin
    45 min
    06:00 Inima nu minte
    120 min
Modifică setările cookies