Producţia argentiniană "Răţuşca cea urâtă” este din 1 noiembrie ACASĂ

Această producţie argentiniană are la bază basmul omonim scris de Hans Christian Andersen şi spune povestea lui Patito, o fetiţă de 13 ani care se simte exclusă din cauza aspectului fizic.

Producţia argentiniană Răţuşca cea urâtă” este din 1 noiembrie ACASĂ

Totuşi, pe parcurs îşi va da seama că adevărata frumuseţe este cea din interior. Viaţa ei devine şi mai frumoasă pentru că, în timp ce luptă pentru cele două visuri ale ei, acela de a-şi găsi tatăl şi de a cânta, Patito se indrăgosteşte pentru prima oară.

”Răţuşca cea urâtă” s-a dovedit a fi un succes imens în Argentina chiar din prima zi de difuzare când şi-a spulberat concurenţa înregistrând 11,3 puncte de rating. Telenovela este în continuare lider de audienţă pe intervalul orar în care este difuzat.

“Răţuşca cea urâtă” a creat un adevărat fenomen în Argentina generând apariţia pe piaţă a unui cd cu melodiile din serial, un album cu abţibilduri şi o colecţie de haine sub acelaşi nume. Toate acestea s-au bucurat de vânzări record. Astfel, la doar două luni de la lansare, albumul « Patito feo » a obţinut Dublul Disc de Platină cu peste 80.000 de copii vândute, el aflandu-se pe primul loc în topuri chiar din prima zi. Albumul de abţibilduri cu personajele din “Patito Feo” a făcut şi el furori şi s-a vandut in peste 2.200.000 de exemplare.

Rolul lui Patito este interpretat de Laura Natalia Esquivel, o adolescentă care mărturiseşte că dintotdeauna i-a plăcut să cânte, să danseze, să joace teatru şi încă de la vârsta de 7 ani a început să se pregătească cu profesori de specialitate. Producătorii telenovelei au remarcat-o pe micuţa actriţă când aceasta a participat la un show ce urmăreşte descoperirea de noi talente.

Leandro, tatăl lui Patito, este interpretat de actorul şi cântăreţul Juan Darthés, care a declarat că scenariul i-a plăcut de la început pentru că îşi dorea să joace într-o comedie. ”În această telenovelă rolurile copiilor şi ale adulţilor se inversează şi se creează o serie de situaţii comice care vor atrage în faţa micului ecran telespectatori de toate vârstele”, a mai spus actorul.

Publicul ACASĂ o vor recunoaşte pe Griselda Siciliani-Carmen, în rolul mamei lui Patito. Ea a jucat rolul Debi în telenovela “Sos, viaţa mea” difuzată ACASĂ.

Marea surpriză a acestei telenovele este actriţa Natalia Oreiro, care va avea o apariţie episodică extraordinară cu un look nou, nemaivăzut pană acum. Ea o va interpreta pe Patricia, o profesoară de muzică care va avea un impact pozitiv în viaţa lui Patito, ajutând-o să-şi îndeplinească un mare vis: acela de a cânta.

O telenovelă cu o poveste fascinantă şi un umor exploziv! “Răţuşca cea urâtă” cucereşte cu uşurinţă atât inimile tinerilor cât şi ale adulţilor. 

 

Program PRO 2

 • Miercuri
 • 06:00 Intr-o alta viata
  90 min
  07:30 Stadiul relatiei: complicat
  60 min
  08:30 Petale de singuratate
  75 min
  09:45 Pe taramul dorintei
  105 min
  11:30 Inima nu cere voie
  120 min
  13:30 Dragoste de contrabanda
  60 min
  14:30 Petale de singuratate
  75 min
  15:45 Stadiul relatiei: complicat
  60 min
  16:45 Intr-o alta viata
  75 min
  18:00 Pe taramul dorintei
  60 min
  19:00 Inima nu cere voie
  120 min
  21:00 Dragoste de contrabanda
  60 min
  22:00 Regina
  105 min
  23:45 Stadiul relatiei: complicat
  60 min
  00:45 Inima nu cere voie
  105 min
  02:30 Ally McBeal
  210 min
  06:00 Intr-o alta viata
  90 min