Povestea fascinanta "In umbra trecutului" vine Acasa, din 15 februarie

Povestea fascinanta In umbra trecutului vine Acasa, din 15 februarie
Citeste mai mult despre: In umbra trecutului, ACASA, marea premiera
Data publicarii: 08 Februarie 2016

Din 15 februarie, Acasa la aduce telespectatorilor o noua poveste fascinanta, In umbra trecutului, care poate fi urmarita de luni pana vineri, de la ora 20:00. Romanii vor continua sa fie alaturi de personajele preferate ale indragitului serial brazilian, Avenida Brasil, de luni pana vineri, de la ora 22:00, iar sambata si duminica, tot de la ora 22:00, serialul Vise de smarald va continua extraordinara poveste de dragoste si viata. 

Serialul In umbra trecutului prezinta vietile a doua familii complet diferite, care traiesc in satul Santa Lucia si sunt implicate intr-un vartej pasional, plin de durere si razbunare. 

Pe de o parte se afla sotii Severiano Mendoza si Candela Santana, doua persoane bogate si extrem de influente, care traiesc impreuna cu fiul lor cel mic, Cristobal, intr-un conac numit “Las Anumas”. La polul opus se afla Roberta si Raymundo Alcocer, care au, de asemenea, o fetita numita Aldonza. Roberta si Raymundo nu traiesc in aceleasi conditii ca familia Mendoza, lucru care aduce frustrare si resentimente in sufletul Robertei, deoarece nimic nu este suficient pentru a-i reduce complexul de inferioritate, care o urmareste in permanenta.

Nimeni nu isi imagineaza ca Roberta are o relatie extraconjugala cu Severiano, dar, intr-o zi, aceasta relatie este descoperita de Raymundo, care este ranit grav de Severiano, in momentul in care isi da seama de ceea ce se intampla. Speriata de toata aceasta situatie, Roberta isi impusca mortal sotul, iar cei doi amanti comploteaza si ii fac pe toti sa creada ca Raymundo si-a pierdut viata in urma unui accident. Roberta ramane insarcinata cu Severiano, dar atunci cand copilul se naste, barbatul il ia de langa mama sa si ii spune acesteia ca bebelusul a murit. De atunci, Roberta este intruchiparea perfecta a rautatii,  face lucruri fara nicio remuscare si isi lasa fiica, temporar, in grija surorii ei, Adelina.

Timpul trece foarte repede, iar Aldonza devine o adolescenta superba, care a crescut alaturi de mama si matusa ei, insa excesele mamei o fac pe fata sa fie respinsa de multi dintre sateni, dar nu si de Cristobal, cu care se intalneste in Santa Lucia.

Prima intalnire dintre cei doi tineri este una plina de emotii, pe care cei doi nu le pot ignora si, cu toate ca Aldonza refuza sa stea in preajma lui, acesta o convinge sa devina prieteni. Fata isi da seama ca baiatul are dreptate, asa ca intre ei se naste o frumoasa prietenie, care se transforma rapid in dragoste. 

Candela, mama baiatului, nu este de acord cu aceasta relatie, deoarece a urat intotdeauna tot ce avea de-a face cu Roberta, si il roaga pe Severiano sa o determine pe Aldonza sa paraseasca localitatea. Intr-un act de neiertat, Severiano o abuzeaza sexual pe Aldonza, lucru care o face pe fata sa dispara impreuna cu mama si matusa sa, fara sa explice de ce.

Ani mai tarziu, Roberta moare, iar Aldonza se intoarce in oras. Dezamagit de disparitia Aldonzei, Cristobal se logodeste cu Valeria. Cu toate acestea, in momentul in care o vede pe Aldonza, simte ca dragostea vietii lui a revenit si este pregatit sa lupte pentru ea, rupand logodna cu Valeria.

Insa, drumul lor spre fericire nu va fi usor, deoarece umbrele din trecutul parintilor lor continua sa aduca suferinta in vietile celor doi. Aldonza si Cristobal sunt nevoiti sa lupte impotriva raului si ambitiei, venite din partea celor care au conspirat impotriva lor.

Din 15 februarie, telespectatorii sunt asteptati sa urmareasca Acasa, de luni pana vineri, de la ora 20:00, aceasta impresionanta poveste de viata si sa vada continuarea intamplarilor din serialele Avenida Brasil si Vise de smarald. 

Acasa e viata ta!

Program Acasa TV
  • Joi
  • 06:00 Inima nu minte
    120 min
    08:00 Acea fata
    60 min
    09:00 Ingeri tacuti
    60 min
    10:00 Nu-i nimeni ca mine
    60 min
    11:00 Stirile Acasa Actualitati
    60 min
    12:00 Esmeralda
    60 min
    13:00 Dragostea si banii
    120 min
    15:00 Stirile Acasa Magazin
    60 min
    16:00 Pamantul, Soarele si tu
    60 min
    17:00 Imbratisarea ta
    120 min
    19:00 Inima nu minte
    120 min
    21:00 Acea fata
    60 min
    22:00 Ingeri tacuti
    60 min
    23:00 Numele meu e Riza
    60 min
    00:00 Esmeralda
    60 min
    01:00 Acea fata
    60 min
    02:00 Trei surori
    150 min
    04:30 Acasa la romani
    45 min
    05:15 Stirile Acasa Magazin
    45 min
    06:00 Inima nu minte
    120 min
Modifică setările cookies