Michelle Salas, fiica lui Luis Miguel, s-a căsătorit weekendul trecut

Michelle Salas, fiica lui Luis Miguel, s-a căsătorit weekendul trecut
Autor: Alexandra Simion Data publicarii: 18 Octombrie 2023

Fiica artistului i-a spus „Da“ alesului ei, Danilo Diaz.

Petrecere mare în familia artistului Luis Miguel! Fiica sa, modelul și femeia de afaceri mexicană Michelle Salas, tocmai s-a căsătorit sâmbătă după-amiază cu omul de afaceri venezuelean Danilo Diaz Granados, în cadrul unei ceremonii de poveste în regiunea italiană Toscana

Cuplul s-a cunoscut în 2016 prin intermediul unor prieteni comuni și, spun ei, „a fost dragoste la prima vedere, deoarece nu ne-am mai despărțit de când ne-am cunoscut“, a explicat mireasa pentru „Vogue“ Mexic.

Michelle Salas a purtat o rochie spectaculoasă făcută la comandă de Dolce & Gabbana, brand cu care are o relație strânsă de mai mulți ani. Salas spune că își dorea „ceva care să dea senzația de sofisticat și festiv“. De altfel, spune ea, cu câteva luni înainte de logodnă, se gândise deja că și-ar dori să fie o mireasă îmbrăcată de celebra casă de modă italiană. Și, pentru a-și completa „trusoul”, ea a purtat alte două rochii mai relaxate și bijuterii de la Tiffany pentru cele două zile pe parcursul cărora s-a desfășurat evenimentul. 

În ceea ce privește ceremonia, femeia de afaceri mexicană a vrut să pregătească ceva „foarte intim și privat. Ideea a fost să ne putem întâlni cu oamenii care ne-au însoțit în povestea noastră de dragoste și, pur și simplu, să-i aducem împreună pentru a sărbători împreună cu ei uniunea noastră“.

La eveniment a participat mama ei, Stephanie Salas, însoțită de partenerul ei, actorul Humberto Zurita, sora ei, actrița Camila Valero, dar și tatăl său, Luis Miguel, care și-a anulat un concert și a ajuns la nuntă cu elicopterul.

Înainte de ceremonia din Italia, Michelle Salas a dat o recepție la care a avut-o alături și pe străbunica sa, prima actriță mexicană, Silvia Pinal. În plus, Salas a dorit să aducă un omagiu uneia dintre amintirile sale din copilărie, când a mirosit parfumurile pe care bunica sa le păstra într-un dulap de lemn. Pentru a face acest lucru, ea a colaborat cu brandul mexican de parfumuri, House of BŌ, cu un parfum special pentru nunta ei, numit Ave María.

Din păcate, bunica sa, actrița Sylvia Pasquel, a suferit o cădere și a trebuit să fie internată înainte de nunta lui Michelle Salas și Danilo Diaz.

FOTO: Instagram, Vogue México y Latinoamérica

Program Acasa TV
  • Sâmbătă
  • 06:00 Pe firul iubirii
    120 min
    08:00 Intrebarea Mesei Rotunde
    60 min
    09:00 Lectii de viata
    60 min
    10:00 O propunere virala
    120 min
    12:00 Aproape de iubire
    180 min
    15:00 Pe firul iubirii
    120 min
    17:00 Lectii de viata
    60 min
    18:00 Povestea de pe insula
    120 min
    20:00 Regina
    90 min
    21:30 Montecristo
    60 min
    22:30 O nunta ca-n povesti
    120 min
    00:30 Regina
    105 min
    02:15 Intrebarea Mesei Rotunde
    60 min
    03:15 Lectii de viata
    45 min
    04:00 Ce se intampla, doctore?
    15 min
    04:15 O nunta ca-n povesti
    105 min
    06:00 Pe firul iubirii
    120 min
Modifică setările cookies