Messi și Antonela își pregătesc mutarea la Miami

Messi și Antonela își pregătesc mutarea la Miami
Citeste mai mult despre: Leo Messi, Antonela Roccuzzo, Lionel Messi, Miami
Autor: Alexandra Simion Data publicarii: 10 Iunie 2023

Starul argentinian are o vilă impresionantă în Florida, care ar putea deveni noua sa casă.

Leo Messi, împreună cu soția sa, Antonela Roccuzzo, și cei trei fii ai lor, Thiago, Mateo și Ciro, își fac deja bagajele pentru noua lor aventură. Așa cum el însuși a anunțat miercuri, 7 iunie, viitorul său se va scrie la Inter Miami. Iar Florida este deja una dintre destinațiile de vacanță preferate ale atacantului, unde a investit în mai multe vile impresionante.

După ce antrenorul lui PSG a confirmat că argentinianul câștigător al Cupei Mondiale nu va continua la clubul francez, Leo Messi va traversa Oceanul pentru a începe o nouă etapă în exclusivistul oraș situat în sud-estul Floridei. El poate alege să locuiască împreună cu familia sa într-una dintre cele două case de lux pe care le deține în Miami sau poate opta pentru zonele sale preferate, Key Biscayne și Weston, unde obișnuia să închirieze o casă de fiecare dată când venea în vacanță.

Key Biscayne este o zonă foarte populară printre străini și este considerată a fi una dintre cele mai frumoase zone de plajă din Miami, deoarece are încă o vegetație luxuriantă. Și, în afară de faptul că se află la puțin peste o jumătate de oră de mers cu mașina de centrul orașului, poate fi o opțiune pe termen lung pentru familia fotbalistului, întrucât are școli bune, parcuri publice și case pe malul apei. Dar, mai presus de toate, are două parcuri naturale: Crandon Park la nord și Bill Baggs Cape Florida State Park la sud. Key Biscayne oferă, de asemenea, un recif de coastă și singurul traseu arheologic subacvatic din Statele Unite.

A doua zonă preferată a lui Messi este Weston, în Broward County, care este considerată unul dintre locurile ideale de locuit în Statele Unite, fiind un oraș verde și sigur și cu o calitate a vieții unică.

De-a lungul anilor, fotbalistul și-a construit un important imperiu imobiliar, cu vile în Barcelona, Rosario, Ibiza... Portofoliul său imobiliar depășește 26 de milioane de euro, inclusiv proprietățile sale din Miami: Sunny Isles, în nordul Miami Beach și impresionantul apartament din clădirea emblematică Porsche Design Tower din Miami Beach. Concret, argentinianul ar fi achiziționat apartamentul 4705 dintr-un turn de 60 de etaje cu vedere la mare, cu trei dormitoare și patru băi, pentru care a plătit patru milioane de euro și pe care l-a vândut ulterior.

În 2020, el a cumpărat un alt apartament la etajul nouă al unei clădiri unice din Sunny Isles, în nordul Miami Beach, care ar putea deveni acum noua locuință a familiei sale. Este vorba despre un apartament cu patru dormitoare și patru băi în clădirea Regalia, o zonă rezidențială din nordul Miami, pentru care a plătit șase milioane de euro. Apartamentul, situat pe malul mării, măsoară peste 500 de metri pătrați, are o terasă de aproape 200 de metri pătrați și o cameră frigorifică cu o capacitate de 1.000 de sticle de vin. Clădirea de 39 de etaje este dotată cu cea mai recentă și variată tehnologie. De asemenea, este dotată cu șase piscine, un spa, o sală de yoga.

FOTO: Instagram

Program Acasa TV
  • Luni
  • 06:00 Inima nu minte
    120 min
    08:00 Acea fata
    60 min
    09:00 Ingeri tacuti
    60 min
    10:00 Nu-i nimeni ca mine
    60 min
    11:00 Stirile Acasa Actualitati
    60 min
    12:00 Esmeralda
    60 min
    13:00 Dragostea si banii
    120 min
    15:00 Stirile Acasa Magazin
    60 min
    16:00 Fata cu ochi de onix
    60 min
    17:00 Iubirea din mine
    120 min
    19:00 Inima nu minte
    120 min
    21:00 Leylifer
    60 min
    22:00 Ingeri tacuti
    60 min
    23:00 Numele meu e Riza
    60 min
    00:00 Esmeralda
    60 min
    01:00 Leylifer
    60 min
    02:00 Trei surori
    150 min
    04:30 Doctorul casei
    45 min
    05:15 Stirile Acasa Magazin
    45 min
    06:00 Inima nu minte
    120 min
Modifică setările cookies