Madalina Manole - dramele de dincolo de viata artistica - VIDEO

Madalina Manole - dramele de dincolo de viata artistica - VIDEO
Data publicarii: 15 Iulie 2010

S-a vorbit despre Madalina Manole in ultimele zile mai mult decat s-a vorbit in ultimii ani. Nimeni nu a fost interesat de faptul ca Madalina - omul traia o adevarata drama dincolo de viata de artist.

A inceput poate odata cu sfarsirea primei casnicii, cand o alta femeie i-a luat locul. Aceeasi femeie a avut apoi copil cu barbatul pe care il iubise. Si ea, la randu-i, isi facuse propria viata si isi implinise visul de a deveni mama alaturi de alt barbat. Dar amintirea celor 14 ani nu s-a sters niciodata.

Imaginile de la inmormantarea Laurei Stoica sunt graitoare. O suferinta fireasca, ar spune unii, a Madalinei Manole, ravasita de pierderea unei prietene dragi. Nimeni nu a mai vazut-o atat de distrusa vreodata. Nici macar dupa ce a murit barbatul  alaturi de care traise 14 ani. Au fost 14 ani despre care nu s-au spus prea multe. Dar Madalina nu a fost mereu fericita langa Serban Georgescu.

A inceput frumos, a fost prima ei iubire. A fost barbatul matur care, mai mare cu 17 ani decat ea, o incuraja sa devina "cineva", ii scria randuri pe care ea le canta. pareau perechea perfecta, doi oameni care se completau si acasa si pe scena. Iar Madalina radia in preajma lui.

Multi ani si-a dorit sa aiba un copil cu barbatul iubit, sa devina mama, sa aiba o familie. Toate visele ei, insa, s-au naruit in ziua in care a aflat ca sotul o tradase. O alta femeie isi facuse loc in viata lor, distrugandu-le casnicia, viata, distrugand totodata tot ceea ce insemna ea, Madalina, ca femeie. S-a simtit umilita si prea slaba sa mearga mai departe. Dar l-a parasit pe omul pe care il iubise enorm. S-a agatat poate cu disperare de singurul vis care ii ramasese: acela de a fi mama.

Dupa despartire, avea sa afle ca "cealalta" traia visul pe care ea il avusese candva: era mama copilului fostului ei sot. Serban Georgescu, insa, ar fi murit iubind-o doar pe Madalina. Un gand pe care Eniko, cea care a devenit sotia lui, a fost ca un pumnal incins cei se intorcea mereu in rana.

Nu de putine ori, unguroaica a recunoscut, public, ca se simte umilita, ca vrea sa divorteze, ca nu mai suporta gandul ca inima barbatului pe care il iubea, batea inca pentru Madalina. O coincidenta stranie ii mai leaga pentru ultima oara pe Madalina Manole si fostul ei sot.

El, a murit la miez de noapte, fiind gasit de noua sotie. Ea, a decis tot noaptea sa isi puna capat zilelor, fiind gasita de noul barbat din viata ei. Atat fetita compozitorului, cat si baietelul Madalinei Manole, abia implinisera un an. Compozitorul avea un alint ciudat pentru Madalina Manole, devenit o gluma macabra astazi, dupa moartea artistei: "miel". Un animal bland, ii spunea fostul sot, un animal sfant tocmai bun de sacrificat.


Program Acasa TV
  • Marți
  • 06:00 Inima nu minte
    120 min
    08:00 Acea fata
    60 min
    09:00 Ingeri tacuti
    60 min
    10:00 Nu-i nimeni ca mine
    60 min
    11:00 Stirile Acasa Actualitati
    60 min
    12:00 Esmeralda
    60 min
    13:00 Dragostea si banii
    120 min
    15:00 Stirile Acasa Magazin
    60 min
    16:00 Pamantul, Soarele si tu
    60 min
    17:00 Imbratisarea ta
    120 min
    19:00 Inima nu minte
    120 min
    21:00 Acea fata
    60 min
    22:00 Ingeri tacuti
    60 min
    23:00 Numele meu e Riza
    60 min
    00:00 Esmeralda
    60 min
    01:00 Acea fata
    60 min
    02:00 Trei surori
    150 min
    04:30 Doctorul casei
    45 min
    05:15 Stirile Acasa Magazin
    45 min
    06:00 Inima nu minte
    120 min
Modifică setările cookies