Inceputul de an aduce noi productii Acasa! Telenovelele Petale de singuratate si Senora vin Acasa in luna ianuarie!

Inceputul de an aduce noi productii Acasa! Telenovelele Petale de singuratate si Senora vin Acasa in luna ianuarie!
Citeste mai mult despre: Petale de singuratate, ACASA, Senora
Data publicarii: 12 Ianuarie 2017

Doua dintre cele mai indragite telenovele ajung Acasa in luna ianuarie! Din 23 ianuarie, de luni pana vineri, de la ora 19:00, telespectatoarele pot urmari povestea dramatica a unei domnisoare frumoase, care trece prin incercari grele din cauza mamei ei, in serialul turcesc Petale de singuratate. Incepand cu 28 ianuarie, in fiecare sambata si duminica, de la ora 18:00, frumoasa actrita Blanca Soto vine Acasa in telenovela mexicana Senora.

In serialul turcesc Petale de singuratate, Eylul (Biran Damla Yılmaz) nu mai suporta abuzurile tatalui ei vitreg si ii spune totul mamei sale, insa aceasta decide sa-si trimita fiica la un orfelinat in centrul unui cartier de lux. Fata reuseste sa-si faca prieteni la orfelinat, dar colegele sale, excluse din societate, sunt umilite de baietii bogati din zona. Nicio scoala de stat nu le accepta din cauza zvonurilor rautacioase, iar directorul orfelinatului le inscrie pe fete la o scoala privata din cartier.

Viata se complica pentru Eylul si prietenele ei, din cauza colegilor bogati si rasfatati si a celor doua fete, Cemre (Hazar Motan) si Defne, care pun la cale planuri diabolice pentru a le umili.

Tatal lui Cemre, Sinan, se sinucide si o omoara si pe mama acesteia, iar rudele refuza sa preia custodia fetei. Cemre ajunge la orfelinat, iar Defne si toti ceilalti prieteni bogati ii intorc spatele, insa Eylul este alaturi de ea si astfel cele doua se apropie.

Eylul si prietenii ei incearca din rasputeri sa faca fata rautatilor venite din partea colegilor de clasa si lupta sa-si rezolve problemele de viata si sa-si gaseasca familiile. Fetele invata adevarate lectii, se indragostesc si colaboreaza pentru a depasi greutatile care apar zilnic.

Intreaga poveste tulburatoare din Petale de singuratate va putea fi urmarita Acasa, incepand cu 23 ianuarie, de luni pana vineri, de la ora 19:00!

 

Telespectatoarele vor putea urmari incepand din ianuarie si telenovela mexicana Senora, care are la baza povestea unei femei extrem de frumoase, Sara Aguilar (Blanca Soto), casatorita cu procurorul general, Vicente Acero, cu care are si un baietel.

In ziua nuntii lor, un grup de barbati incearca sa-l omoare pe barbat din cauza faptului ca acesta ar fi responsabil pentru furtul a 3 milioane de dolari. Nu reusesc, insa il ucid pe tatal Sarei.

Pentru a-si salva viata, dar si pe cea a fiului ei, femeia fuge in Guadalajara. Mai tarziu, descopera ca sotul ei furase, intr-adevar, cele 3 milioane de dolari, dar in momentul in care incearca sa intre in posesia banilor, cartelul ii ia de la ea.

Sara este nevoita sa tina secrete si sa indure tradarea, dar lupta cu toate puterile pentru a-si salva fiul. Aflata intr-o situatie disperata, femeia intra intr-o afacere ilegala, in cadrul unui alt cartel. Problemele se tin lant, iar Sara isi face foarte multi dusmani. 

Toate intamplarile prin care trece frumoasa Sara Aguilar in Senora si deciziile pe care le ia din dorinta de a ramane alaturi de fiul ei, le vedem din 28 ianuarie, sambata si duminica, de la ora 18:00, numai Acasa!

 

Acasa. Traiesti cu pasiune!

  

Program Acasa TV
  • Vineri
  • 06:00 Inima nu minte
    120 min
    08:00 Acea fata
    60 min
    09:00 Ingeri tacuti
    60 min
    10:00 Imbratisarea ta
    105 min
    11:45 Esmeralda
    60 min
    12:45 Dragostea si banii
    120 min
    14:45 Pamantul, Soarele si tu
    135 min
    17:00 Imbratisarea ta
    105 min
    18:45 Inima nu minte
    135 min
    21:00 Acea fata
    60 min
    22:00 Ingeri tacuti
    60 min
    23:00 Scorpionul
    60 min
    00:00 Esmeralda
    60 min
    01:00 Acea fata
    45 min
    01:45 Trei surori
    150 min
    04:15 Acasa la romani
    60 min
    05:15 Scorpionul
    45 min
    06:00 Aproape de iubire
    166 min
Modifică setările cookies