Incepand de luni, 14 decembrie, Avenida Brasil vine Acasa!

Incepand de luni, 14 decembrie, Avenida Brasil vine Acasa!
Citeste mai mult despre: avenida brasil, premiera, serial, telenovela
Data publicarii: 11 Decembrie 2015

Luni, 14, decembrie, de la ora 20:00, super productia braziliana, Avenida Brasil, vine Acasa! Telespectatorii vor urmari în fiecare zi, de luni pana vineri, timp de doua ore, o poveste extraordinara, plina de dinamism, intriga, iubire si neprevazut.

Serialul urmareste povestea dramatica a micutei Rita, careincearca sa-si refaca viata dupa ce mama ei vitrega, Carminha, a abandonat-o intr-o groapa de gunoi, pentru ca fata sa nu stea in calea planului ei si al iubitului sau, Max, de a se imbogati.in locu lin care a fost lasata de Carminha, Rita este supusa muncii grele si este controlata de un barbat cu un caracter deplorabil, Nilo. Cu toate acestea, ea este norocoasa si il intalneste pe Batata, un baiat care devine cel mai bun prieten al sau si dragostea vietii ei. Baiatul o ia sa traiasca impreuna cu ceilalti copii de care are grija Lucinda,intr-o casa din groapa de gunoi. Din fericire, Rita este adoptata foarte repede si se muta in afara tarii impreuna cu o familie amabila, care ii schimba numele in Nina. La randul sau, Batata este adoptat de Carminha si Tufao, care-l numesc pe baiat Jorginho. 

Cativa ani mai tarziu, de nerecunoscut si motivata de razbunare, Nina o urmareste pe Carminha si se infiltreaza pe furis in familia acesteia, devenind bucatarul personal al mamei sale vitrege, care a reusit sa se casatoreasca cu Tufao, un jucator de fotbal de succes, care nu este constient de minciunile si manipularile acesteia. Ei traiesc impreuna cu cateva dintre rudele barbatului si, pe ascuns, ea il transforma pe maleficul Max in cumnatul ei.  

Impreuna, Carminha si Max isi continua planul diabolic de a obtine ceea ce si-au propus, iar Nina este atat absorbita de dorinta de a provoca suferinta celor care au nedreptatit-o incat isi pune in pericol propria fericire. Nina este nevoita in cele din urma sa se confrunte cu trecutul ei si sa decida cat de departe vrea sa mearga cu razbunarea, realizand in acelasi timp ca alegerile ei ar putea-o costa iubirea vietii ei, precum si umanitatea sa.

Avenida Brasil are o distributie de exceptie care include actori precum Murilo Benicio, Debora Falabella si Marcello Novaes, care au fost actori in premiatul serial Clona. Cu o multime de scene palpitante, actiune si dragoste, productia Avenida Brasil este una puternica, plina de momente surprinzatoare, care vine sa cucereasca publicul din Romania.

Acasa e viata ta!

Program Acasa TV
  • Vineri
  • 06:00 Inima nu minte
    120 min
    08:00 Acea fata
    60 min
    09:00 Ingeri tacuti
    60 min
    10:00 Imbratisarea ta
    105 min
    11:45 Esmeralda
    60 min
    12:45 Dragostea si banii
    120 min
    14:45 Pamantul, Soarele si tu
    135 min
    17:00 Imbratisarea ta
    105 min
    18:45 Inima nu minte
    135 min
    21:00 Acea fata
    60 min
    22:00 Ingeri tacuti
    60 min
    23:00 Scorpionul
    60 min
    00:00 Esmeralda
    60 min
    01:00 Acea fata
    45 min
    01:45 Trei surori
    150 min
    04:15 Acasa la romani
    60 min
    05:15 Scorpionul
    45 min
    06:00 Aproape de iubire
    166 min
Modifică setările cookies