Incepand de luni, 14 decembrie, Avenida Brasil vine Acasa!

Luni, 14, decembrie, de la ora 20:00, super productia braziliana, Avenida Brasil, vine Acasa! Telespectatorii vor urmari în fiecare zi, de luni pana vineri, timp de doua ore, o poveste extraordinara, plina de dinamism, intriga, iubire si neprevazut.

Incepand de luni, 14 decembrie, Avenida Brasil vine Acasa!

Serialul urmareste povestea dramatica a micutei Rita, careincearca sa-si refaca viata dupa ce mama ei vitrega, Carminha, a abandonat-o intr-o groapa de gunoi, pentru ca fata sa nu stea in calea planului ei si al iubitului sau, Max, de a se imbogati.in locu lin care a fost lasata de Carminha, Rita este supusa muncii grele si este controlata de un barbat cu un caracter deplorabil, Nilo. Cu toate acestea, ea este norocoasa si il intalneste pe Batata, un baiat care devine cel mai bun prieten al sau si dragostea vietii ei. Baiatul o ia sa traiasca impreuna cu ceilalti copii de care are grija Lucinda,intr-o casa din groapa de gunoi. Din fericire, Rita este adoptata foarte repede si se muta in afara tarii impreuna cu o familie amabila, care ii schimba numele in Nina. La randul sau, Batata este adoptat de Carminha si Tufao, care-l numesc pe baiat Jorginho. 

Cativa ani mai tarziu, de nerecunoscut si motivata de razbunare, Nina o urmareste pe Carminha si se infiltreaza pe furis in familia acesteia, devenind bucatarul personal al mamei sale vitrege, care a reusit sa se casatoreasca cu Tufao, un jucator de fotbal de succes, care nu este constient de minciunile si manipularile acesteia. Ei traiesc impreuna cu cateva dintre rudele barbatului si, pe ascuns, ea il transforma pe maleficul Max in cumnatul ei.  

Impreuna, Carminha si Max isi continua planul diabolic de a obtine ceea ce si-au propus, iar Nina este atat absorbita de dorinta de a provoca suferinta celor care au nedreptatit-o incat isi pune in pericol propria fericire. Nina este nevoita in cele din urma sa se confrunte cu trecutul ei si sa decida cat de departe vrea sa mearga cu razbunarea, realizand in acelasi timp ca alegerile ei ar putea-o costa iubirea vietii ei, precum si umanitatea sa.

Avenida Brasil are o distributie de exceptie care include actori precum Murilo Benicio, Debora Falabella si Marcello Novaes, care au fost actori in premiatul serial Clona. Cu o multime de scene palpitante, actiune si dragoste, productia Avenida Brasil este una puternica, plina de momente surprinzatoare, care vine sa cucereasca publicul din Romania.

Acasa e viata ta!

Program PRO 2

 • Duminică
 • 07:00 Pe taramul dorintei
  60 min
  08:00 In ritmul vietii
  105 min
  09:45 Petale de singuratate
  90 min
  11:15 Tata de-a gata
  135 min
  13:30 Pe taramul dorintei
  60 min
  14:30 In ritmul vietii
  60 min
  15:30 Petale de singuratate
  60 min
  16:30 Intr-o alta viata
  90 min
  18:00 Pe taramul dorintei
  60 min
  19:00 Tata de-a gata
  120 min
  21:00 In ritmul vietii
  60 min
  22:00 Regina
  105 min
  23:45 Pe taramul dorintei
  60 min
  00:45 Iertarea pacatelor
  180 min
  03:45 Criza nationala
  135 min
  06:00 Intr-o alta viata
  90 min