Fiica actriței Angelica Rivera, Sofia Castro, s-a logodit

Fiica actriței Angelica Rivera, Sofia Castro, s-a logodit
Autor: Alexandra Simion Data publicarii: 22 Octombrie 2023

Actriță la rândul său, Sofia a primit inelul de logodnă de la Pablo Bernot.

După patru ani de relație, Sofia Castro a primit inelul de logodnă de la omul de afaceri Pablo Bernot, sâmbăta aceasta.

În urmă cu trei luni, Sofia Castro a declarat că nu are în plan să se căsătorească cu Pablo Bernot deoarece, deocamdată, preferă să acorde prioritate planurilor sale profesionale, având în derulare mai multe proiecte atât în cinematografie, cât și în televiziune. „Deocamdată nu, nu știu de ce vor toți să mă vadă căsătorită. Vreau să mă bucur de familie și, mai ales, de muncă, vreau să mă concentrez foarte mult pe muncă și va fi atunci când va trebui să fie“, a declarat actrița presei în iulie.

Cu toate acestea, weekendul acesta, Sofia Castro a anunțat, în exclusivitate pentru „Quién“, că se va căsători în curând cu iubitul ei.

Fiica sctriței Angelica Rivera și a lui José Alberto Castro a avut parte de-o întâlnire surpriză cu iubitul ei, Pablo Bernot, în Griffith Park din Los Angeles, California, după o excursie. „A fost grozav, eram doar noi în hainele noastre de sport. Eram doar noi, nu mai era nimeni altcineva“, a spus entuziasmată Sofia. După ce au ajuns pe unul dintre cele mai înalte vârfuri din Sierra, chiar acolo unde se vede semnul Hollywood Sign, ea a vrut să facă o fotografie, numai că el a insistat că nu mai e timp, că trebuie să coboare. Și, în timp ce mergeau pe o cărare pietruită, Pablo s-a prefăcut că îl doare genunchiul, iar ea s-a îngrijorat pentru că se mai accidentase la genunchi când făcea sport. Apoi, a apărut un bărbat care pretindea că face fotografii cu cupluri care urcă pe munte și a întrebat dacă le poate face portrete. Actrița încă nu bănuia planul iubitului ei. O dronă zbura deasupra ei, s-a uitat la ea și când s-a întors, era Pablo, îngenuncheat cu inelul în mâini.

„Am fost șocată, la propriu. L-am îmbrățișat și am început să ne sărutăm. Mi-a pus inelul pe deget și i-am spus «Iubire, întreabă-mă», eram atât de emoționată și roșie, roșie, roșie. Iar el a spus: «Iubirea mea, vreau să fiu cu tine mereu, vrei să te căsătorești cu mine?». Am spus «Da» și am început să plâng, nu mă puteam opri din plâns. Am vrut să vorbesc urgent cu mama mea.“ Și Sofia a sunat-o imediat pe Angélica Rivera pentru a-i da vestea cea bună.

Mama lui Pablo știa deja ce urma să se întâmple în acea dimineață, dar a trebuit să mai aștepte puțin pentru a afla detaliile.

Pe Sofia Castro o puteți vedea în telenovela „Tărâmul speranței”/„Tierra de Esperanza”, difuzată la Acasă TV în fiecare zi, de luni până vineri, de la ora 12:00.

FOTO: Instagram

Program Acasa TV
  • Duminică
  • 06:00 Pe firul iubirii
    120 min
    08:00 Doctor de bine - Acasa
    30 min
    08:30 iBani
    30 min
    09:00 Lectii de viata
    60 min
    10:00 O nunta ca-n povesti
    120 min
    12:00 Aproape de iubire
    180 min
    15:00 Pe firul iubirii
    120 min
    17:00 Lectii de viata
    60 min
    18:00 Povestea de pe insula
    120 min
    20:00 Regina
    90 min
    21:30 Montecristo
    60 min
    22:30 Eu, tu si cabana din munti
    120 min
    00:30 Regina
    105 min
    02:15 Doctor de bine - Acasa
    30 min
    02:45 iBani
    30 min
    03:15 Lectii de viata
    45 min
    04:00 Ce se intampla, doctore?
    30 min
    04:30 Eu, tu si cabana din munti
    90 min
    06:00 Inima nu minte
    120 min
Modifică setările cookies