Eros Ramazzotti are o nouă iubită cu 25 de ani mai tânără decât el

Eros Ramazzotti are o nouă iubită cu 25 de ani mai tânără decât el
Autor: Alexandra Simion Data publicarii: 26 August 2023

După două divorțuri, artisul italian se întâlnește cu o brunetă de 35 de ani.

Eros Ramazzotti, unul dintre cei mai influenți cântăreți italieni care va împlini în toamnă 60 de ani, a făcut public faptul că are o nouă parteneră, însă, ceea ce frapează la această veste este faptul că aceasta este cu 25 de ani mai tânără decât el.

Dacă relația este atât de serioasă pe cât pare, aceasta ar fi cea de-a patra relație oficială a cântărețului italian, a cărui parteneră este, desigur, de aceeași naționalitate.

Noua lui iubită se numește Dalila Gelsomino, iar cântărețul i-a dedicat o postare romantică pe rețelele de socializare, în care a lăsat să se înțeleagă că vârsta nu este importantă pentru el. „Nu ascultați vorbele oamenilor, este surdă, al naibii de profundă încăpățânată, nu are VÂRSTĂ, face rău, face bine, nu se ascunde, învață, crește, uneori este feroce dincolo de orice limită, și este partea întunecată a ființei sale iraționale, este frumoasă, dar și necunoscută, să trăim această iubire până la capăt, să o trăim până la capăt, toată lumea, fără teamă“, a scris Eros Ramazzotti în postarea sa.

Se pare că starul italian era deja pregătit pentru criticile pe care le-ar putea primi din cauza diferenței de vârstă dintre el și iubita lui, însă, el precizează foarte clar că nu-l interesează discuțiile inutile, ci doar ceea ce simte și trăiește alături de ea. De asemenea, cântărețul a încheiat postarea cu un sincer „Te iubesc“ și cu inițialele lor unite de o inimă.

La rândul ei, Dalila, deși nu a răspuns direct, a publicat o postare pe Instagram în care și-a arătat marea dragoste pe care o simte pentru Eros. „Aceasta este scena mea pentru a vă spune cât de mult vă apreciez“, a început ea. „Am fost doar o mică parte din acest turneu și este partea care mi-a permis să văd toată munca enormă a unei echipe de oameni pe teren și cu mare talent“, lăsând să se înțeleagă că o parte din succesul lui Eros se datorează oamenilor care îl însoțesc în turneele sale. „Te miști și se mișcă o armată odată cu tine. Din staff, din fani și din oamenii care te iubesc. Iar armata ta este o armată câștigătoare“, a mai spus ea.

„Te-am văzut dedicându-ți arta în fața a 15.000 de oameni, dar te-am văzut și cum ai cântat într-o cameră goală. Eram doar eu în acea cameră. Sărbătoresc finalul unui turneu epic, dar te sărbătoresc mai ales ca persoană. În spatele a 90 de concerte sold-out se află o ființă umană deosebită. Mai specială decât v-ați putea imagina cunoscându-l 'doar' ca artist. Amabil, umil, nebun, simpatic și cu o noblețe dezarmantă. Cu picioarele al naibii de bine pe pământ, deși ar putea zbura de pe o planetă pe alta, dacă ar vrea“.

Să sperăm că Dalila îl va face fericit și nu va semăna personajului legendar, care și-a trădat iubitul.

FOTO: Instagram

Program Acasa TV
  • Marți
  • 06:00 Inima nu minte
    105 min
    07:45 Leylifer
    75 min
    09:00 Ingeri tacuti
    60 min
    10:00 Nu-i nimeni ca mine
    60 min
    11:00 Stirile Acasa Actualitati
    60 min
    12:00 Esmeralda
    60 min
    13:00 Dragostea si banii
    120 min
    15:00 Stirile Acasa Magazin
    60 min
    16:00 Fata cu ochi de onix
    60 min
    17:00 Iubirea din mine
    120 min
    19:00 Inima nu minte
    120 min
    21:00 Leylifer
    60 min
    22:00 Ingeri tacuti
    75 min
    23:15 Numele meu e Riza
    60 min
    00:15 Esmeralda
    60 min
    01:15 Leylifer
    60 min
    02:15 Trei surori
    150 min
    04:45 Ce se intampla, doctore?
    30 min
    05:15 Stirile Acasa Magazin
    45 min
    06:00 Inima nu minte
    120 min
Modifică setările cookies