Ce nu stiai despre actorii din telenovela "Parola: te iubesc". Pasiunile mai putin obisnuite ale actorilor

Noua productie turceasca “Parola: te iubesc” este o comedie romantica presarata cu intrigi, intamplari amuzante si jocuri complicate ale dragostei. Pelicula prezinta o poveste de dragoste spumoasa si este difuzata de luni pana vineri la PRO 2, de la ora 20:00.

Ce nu stiai despre actorii din telenovela Parola: te iubesc . Pasiunile mai putin obisnuite ale actorilor

Titlul original este Inadina Ask si inseamna dragoste incapatanata in limba turca. Personajele telenovelei au vieti interesante nu numai in pelicula, ci si in viata reala.

Acelya Topaloglu, actrita din rolul principal care o interpreteaza pe simpatica Defne este pasionata de dans si a studiat la una dintre cele mai cunoscute scoli de dans din Turcia “Tan Sagturk Dance Academy”. Inainte de a studia actoria, a facut parte din Fire of Anatolia, un grup de dans din Turcia, popular in toata lumea. Mai tarziu a devenit interesata de teatru si a studiat actoria.

 

A post shared by KSK :)) (@acelyatopaloglu) on 


Can Yaman, cel  ce il interpreteaza pe Yalin, de care se indragosteste Dafne in film este nepotul unei familii nobile din Turcia.  A ajuns actor din pura intamplare. Meseria sa este de avocat si nu a urmat niciun fel de cursuri de actorie. Initial a cochetat cu modellingul, iar prietenii l-au indemnat sa inceapa o cariera in acest domeniu. Lookul sau atragator i-a adus celebritatea si pe Instagram unde a strans peste 300.000 de fani. In timpul liber, obisnuieste sa mearga la vanatoare si adora sa se plimbe prin paduri. 


Eren Vurdem (Cinar Barutcu) , fratele lui Defne in telenovela, are o pasiune pentru arme de tot felul si este expert in a le manui.  Un alt talent de al sau, in afara de cel actoricesc, este cantatul. Pe contul sau de Instagram se gasesc numeroase video-uri in care actorul canta la chitara si interpreteaza diferite melodii vocal, avand o voce minunata.

 

A post shared by Eren Vurdem (@thevurdem) on 


Cevahir Turan, actrita de o frumusete rapitoare care o interpreteaza pe Ezgi Aksoy, a studiat in Olanda un domeniu care nu are legatura deloc cu jocul actoricesc: economia. Apoi a decis sa-si urmeze vechea pasiune si a luat lectii de canto la Codarts. A studiat la Conservatorul din Istanbul si ulterior a terminat facultatea de teatru. Frumoasa turcoaica vorbeste si limba germana. 
De asemenea, pictatul si fotografia sunt unele dintre hobbiurile actritei,  aceasta obtinand  premii pentru fotografie in Turcia si Olanda. A jucat in diverse reclame in Germania si Olanda. Pe Instagram apare intr-un video alaturi de Eren  Vurdem in care actorul canta la chitara, iar frumoasa Cevahir il acompaniaza cu vocea.
 
 

A post shared by Cevahir Turan (@cevahirturan) on 

 

A post shared by Cevahir Turan (@cevahirturan) on 

Program PRO 2

 • Sâmbătă
 • 06:45 La Dona
  150 min
  09:15 E scris in stele
  120 min
  11:15 In numele fericirii
  135 min
  13:30 Regina noptii
  60 min
  14:30 Cum m-am indragostit
  60 min
  15:30 La Dona
  120 min
  17:30 E scris in stele
  90 min
  19:00 In numele fericirii
  120 min
  21:00 Regina noptii
  60 min
  22:00 Iubire ascunsa
  60 min
  23:00 Trandafirul negru
  60 min
  00:00 Iubire ca in filme
  45 min
  00:45 La Dona
  90 min
  02:15 Regina noptii
  45 min
  03:00 In numele fericirii
  90 min
  04:30 Iubire ca in filme
  45 min
  05:15 Trandafirul negru
  30 min
  05:45 Cum m-am indragostit
  60 min
  06:45 La Dona
  150 min