Barbara Mori dezvăluie că rolul din „Mirada de Mujer“ a ajutat-o să-și rezolve anumite probleme

Barbara Mori dezvăluie că rolul din Mirada de Mujer a ajutat-o să-și rezolve anumite probleme
Citeste mai mult despre: Barbara Mori, Mirada de Mujer
Autor: Alexandra Simion Data publicarii: 04 Noiembrie 2023

Actrița spune că serialul a făcut-o să-și vindece anumite traume.

Barbara Mori a vorbit, așa cum o face foarte rar, despre felul în care își vede cariera profesională, pentru că, de-a lungul anilor, ideea pe care o avea despre actorie s-a schimbat, mai ales în sensul de a nu se mai gândi la rezultatele pe care le va obține cu fiecare proiect.

Actrița în vârstă de 45 de ani a mărturisit în cadrul unei întâlniri cu presa că, după ce a fost o tânără care a muncit constant, după ce a realizat filmul „Perdidos en la noche“ a reușit să înțeleagă într-un mod mai bun ce trebuie să facă. „Nu am studiat foarte mult actoria, am început să studiez și apoi am început să lucrez, să lucrez și nu m-am oprit din muncă, pentru a mă asigura că regizorul este mulțumit de munca mea, căutând mereu să ating un obiectiv, cu așteptări mari, cu nevoia de a arăta lumii, de a mă arăta pe mine însămi, că pot, că pot să o fac bine“, a spus Bárbara Mori.

Pe de altă parte, actrița a mai explicat că, dincolo de rezultatul final, important a fost procesul, lucru care a făcut-o să vadă proiectul dintr-o altă perspectivă. „Și în acest proiect, lucrând cot la cot cu Amat Escalante, important a fost să uit de rezultat, nu contează unde vei ajunge, important este procesul, iar asta mi-a schimbat complet mentalitatea“, a adăugat ea.

Ea spune că încă mai caută o oportunitate de a face un proiect în care să povestească abuzurile suferite în copilărie, însă rolul ei din telenovela „Mirada de mujer“ a fost o oportunitate de a-și vindeca rănile pe care le-a avut în acei ani. „Personajul meu era o fată de 18 ani care era foarte rănită pentru că părinții ei nu erau împreună și făcea totul pentru a atrage atenția părinților ei, iar eu știam deja cum e să simți asta, așa că a fost foarte vindecător să pot juca acest personaj, pentru că îmi amintesc că jucam în scenele în care plângeam cu Angélica Aragón și îi spuneam și mă plângeam ei sau tatălui meu, lui Fernando Luján, mă simțeam ca și cum le spuneam părinților mei“, a spus ea.

„Știu că trebuie să povestesc despre acest film, simt că face parte dintr-unul dintre motivele pentru care l-am trăit într-un fel, simt că a vorbi despre acest subiect și a-l pune dintr-o perspectivă pozitivă poate ajuta oamenii care se confruntă cu violența astăzi, care nu știu încotro să se îndrepte“, a conchis ea.

FOTO: Instagram

Program Acasa TV
  • Duminică
  • 06:00 Pe firul iubirii
    120 min
    08:00 Doctor de bine - Acasa
    30 min
    08:30 iBani
    30 min
    09:00 Lectii de viata
    60 min
    10:00 O nunta ca-n povesti
    120 min
    12:00 Aproape de iubire
    180 min
    15:00 Pe firul iubirii
    120 min
    17:00 Lectii de viata
    60 min
    18:00 Povestea de pe insula
    120 min
    20:00 Regina
    90 min
    21:30 Montecristo
    60 min
    22:30 Eu, tu si cabana din munti
    120 min
    00:30 Regina
    105 min
    02:15 Doctor de bine - Acasa
    30 min
    02:45 iBani
    30 min
    03:15 Lectii de viata
    45 min
    04:00 Ce se intampla, doctore?
    30 min
    04:30 Eu, tu si cabana din munti
    90 min
    06:00 Inima nu minte
    120 min
Modifică setările cookies