“State de Romania” vine la Pro Tv in cel mai savuros serial de comedie, din 28 septembrie, de la ora 22:15, in fiecare seara, de luni pana joi

Dupa ce telespectatorii Pro Tv au vazut pe 27 septembrie aventurile lui State si ale Flacarei Potcovaru in lung-metrajul “State de Romania – Student la Sorbona”, cel mai indragit cuplu al micului ecran din Romania isi continua povestea in serialul de comedie “State de Romania” care va incepe pe 28 septembrie, la Pro Tv. Actori de renume vor da viata unor personaje de-a dreptul savuroase intr-un serial in care neprevazutul joaca un rol important, iar umorul este prezent la fiecare pas.

“State de Romania” vine la Pro Tv in cel mai savuros serial de comedie, din 28 septembrie, de la ora 22:15, in fiecare seara, de luni pana joi

Serialul de comedie “State de Romania” aduce in prim-plan povestea lui State Potcovaru (Gheorghe Visu) amenintat de primarul Marcel Florentin Popeanga (Bebe Cotimanis) din Cloncatele cu demolarea casei in care locuieste. State hotaraste ca “nu-i dreptate-n tara asta” si decide sa treaca la actiune: se va face primar. 

Dar, mai intai, el trebuie sa rezolve situatia afacerilor din Paris, unde lupta pentru teritoriu este mai acerba ca niciodata.  La randul ei, Flacara (Carmen Tanase) este bantuita de o mare dorinta: vrea sa se marite legal cu barbatul vietii ei: State Potcovaru. Ramine de vazut daca State va spune cuvintele care sa o faca fericita.

Stiven (Octavian Strunila) pare interesat sa puna mana pe Francoise (Madalina Constantin), nou venita in familia Potcovaru, iar Minodora (Doinita Oancea) stie ca trebuie sa puna piciorul in prag. Va surprinde pe toata lumea cu transformarea ei si cu decizia pe care o va lua.

Pe de alta parte, Marcel Florentin Popeanga e convins ca lucrurile nu pot sa mearga mai bine: detine fotoliul de primar in Cloncatele de ani de zile, afacerile ii merg din plin, in plus tocmai s-a mutat cu familia in casa Teodorescu, o veche casa boiereasca, pe care a cumparat-o de la raposatul proprietar.

Paula Teodorescu (Carmen Ionescu), fiica proprietarului si mostenitoarea acestuia se va dovedi un obstacol deloc usor de inlaturat, mai ales ca femeia e hotarata sa mearga in justitie pentru a obtine dreptatea.

Andreea Popeanga (Dana Rogoz), fiica cea mare a primarului, vine in noua casa a familiei si nu este deloc o musafira comoda:  mama ei a abandonat-o pentru a se muta in America, iar tatal ei s-a recasatorit la scurt timp din interes cu o alta femeie.

Si, ca si cum nu ar fi de ajuns, Alin (Ionut Bora), fratele vitreg, s-a bucurat de toata atentia si dragostea noii familii, in timp ce ea a fost crescuta de bunici. Tanara a intrat la facultatea de regie film si vrea sa se ocupe de facultate, cu riscul de a-i face viata tatalui ei un calvar.

Cori Teodorescu (Razvan Banica), fiul Paulei, un baiat de clasa a XII-a, tupeist si golanas, se indragosteste de Andreea din primul moment si nu realizeaza ca sunt total nepotriviti. Carolina (Alexandra Buza), iubita oficiala a lui Cori, nu are de gand sa se lase in fata unei noi venite si ii declara razboi.

Si pentru Maricica (Cosmina Dobrota), fosta angajata din casa Dumbrava, lucrurile s-au schimbat: a mostenit o suma frumusica dupa moartea lui Dinu Rotaru, iar acum este o persoana diferita cu un nou tel in viata: sa ajute fetele sarmane sa se marite bine. Iar prima pe lista este Lenuta (Marcela Roibu), verisoara venita din Moldova.

La Paris, State este racolat de o echipa a DGST-ului (Direction de la Surveillance du Territoire) pentru a se infiltra intr-o retea terorista araba. Aflat insa mereu pe urmele lui, Jean Potier (Paul Chiributa), dusmanul lui State, stie ca acesta e momentul perfect pentru a scapa de el o data pentru totdeauna.

Toate acestea, dar si multe alte aventuri ale celor doua familii, Potcovaru si Popeanga, aflate mereu in competitie, pot fi urmarite de telespectatorii ProTv incepind din 28 septembrie, la Pro Tv,  in noul serial de comedie “State de Romania”.

Trivia serial “State de Romania":

• Primele cadre s-au tras chiar in avion in drum spre Paris la 10.000 de metri altitudine,iar filmarile au continuat pentru o saptamana in  capitala Frantei.

• State de Romania a ajuns de aceasta data pe Rue Berger, o strada cunoscuta ca fiind loc de intalnire pentru mitinguri sau alte tipuri de manifestatii. In ziua filmarilor, strada era plina de protestatari iranieni dar si de un grup foarte numeros de adepti ai stilului gotic. Cum secventa trebuia filmata in ziua respectiva, State s-a infiltrat imediat printre tineri, iar aceasta discrepanta nu putea fi decat extrem de amuzanta.

• Echipa din “State de Romania” a filmat de asemenea si la “Au Chien qui fume”, un vechi si celebru restaurant parizian, dechis inca din anul 1859, o adevarata atractie pentru cei aflati in zona Les Halles, mai ales datorita meniului sau. 

• O alta locatie foarte speciala a fost cartierul Montmartre, unul dintre cele mai faimoase zone ale Parisului, locul in care au fost filmate productii celebre precum “Amelie” sau “La vie en rose”.

• In saptamana petrecuta la Paris, filmarile au continuat in Place de la Concorde, Pont Neuf, cel mai vechi pod din Paris, construit in jurul anului 1600, zona L’ecole Militaire, Arcul de Triumf sau  biserica Poloneza.

 

Program PRO 2

 • Luni
 • 06:45 Dimineti langa tine
  75 min
  08:00 Cine-i cine?
  75 min
  09:15 Inimi ratacite
  120 min
  11:15 O singura privire
  135 min
  13:30 Secrete in familie
  60 min
  14:30 Silvana
  60 min
  15:30 Cine-i cine?
  60 min
  16:30 Dimineti langa tine
  60 min
  17:30 Inimi ratacite
  90 min
  19:00 O singura privire
  120 min
  21:00 Secrete in familie
  60 min
  22:00 Iertare
  120 min
  00:00 Iubire ca in filme
  51 min
  05:45 Silvana
  60 min
  06:45 Dimineti langa tine
  75 min

Stiri