Pentru semifredo, se bat cele 3 oua cu zaharul la bain-marie cu mixerul, pana la 5 minute, rezultand o spuma densa . Se ia vasul de pe foc si se mai bate 5 minute, pana se raceste spuma. Intr-un alt vas se bate frisca si apoi se amesteca cu spuma racita de ou si zahar. Capsunile se strivesc , se dau prin sita si se amesteca cu compozitia de ou si frisca . Totul se asaaza intr-un vas tapetat cu folie alimentara, care se lasa in congelator aproximativ 8 ore. Este o inghetata usoara si fina.
Un alt desert usor de pregatit si potrivit pentru serile calde sunt cremele cu capsuni pregatite la rece. In fiecare cupa aleasa pentru servit se asaaza biscuiti amaretti, care se stropesc cu lichior amaretto. Capsunile se zdrobesc si se dau prin sita sau se taie foarte fin. Separat, se bate frisca din smantana, cu 2 linguri de zahar tos, se adauga mascarpone si, la final, capsunile .
Se asaza aceasta crema in cupele cu biscuiti si se orneaza cu capsuni.
06:00 | Pe firul iubirii 120 min
|
---|---|
08:00 | Intrebarea Mesei Rotunde 60 min
|
09:00 | Lectii de viata 60 min
|
10:00 | Eu, tu si cabana din munti 120 min
|
12:00 | Aproape de iubire 180 min
|
15:00 | Pe firul iubirii 120 min
|
17:00 | Lectii de viata 60 min
|
18:00 | Povestea de pe insula 120 min
|
20:00 | Regina 90 min
|
21:30 | Montecristo 75 min
|
22:45 | Spre Anglia, cu dragoste 120 min
|
00:45 | Regina 105 min
|
02:30 | Intrebarea Mesei Rotunde 45 min
|
03:15 | Lectii de viata 45 min
|
04:00 | Ce se intampla, doctore? 30 min
|
04:30 | Spre Anglia, cu dragoste 90 min
|
06:00 | Pe firul iubirii 120 min
|