Reteta de ACASA 2011 - 5 decembrie - Gogosi de post cu gem

Reteta de ACASA 2011 - 5 decembrie - Gogosi de post cu gem
Citeste mai mult despre: Gogosi de post, Reteta de ACASA 2011
Data publicarii: 05 Decembrie 2011

Ingrediente: 1 cutie Mix pentru Gogosi 300 ml apa calda 2 linguri ulei 7 linguri dulceata de caise

Mod de preparare:

Pasul 1 – Pregatirea aluatului

Intr-un vas pentru mixer se amesteca mixul pentru gogosi , continutul plicului de drojdie(se gaseste in cutie) si apa.  Se amesteca totul cu spiralele pentru aluat ale mixerului, timp de 1 minut, pana la omogenizare. Se adauga uleiul si se amesteca in continuare 1 minut, la viteza mare.

Pasul 2 – Dospirea si pregatirea gogosilor

Aluatul obtinut se acopera cu un prosop si se lasa la dospit intr-un loc cald, timp de 30 min.
Aluatul dospit se intinde intr-o foaie subtire de 0,5 cm pe masa de lucru presarata cu faina si se taie forme rotunde cu un pahar cu diametrul de 7 cm. Se suprapun 2 forme taiate, in mijlocul lor se pune o lingurita de dulceata de caise si se preseaza pe margini.

Pasul 3 – Mod de prajire

Gogosile astfel formate se prajesc in ulei bine incins, la foc mediu, pe ambele parti. Se scot, se lasa la scurs pe un servetel de hartie sau pe un gratar si se orneaza cu zahar pudra.

Program Acasa TV
  • Sâmbătă
  • 06:00 Pe firul iubirii
    120 min
    08:00 Intrebarea Mesei Rotunde
    60 min
    09:00 Lectii de viata
    60 min
    10:00 Eu, tu si cabana din munti
    120 min
    12:00 Aproape de iubire
    180 min
    15:00 Pe firul iubirii
    120 min
    17:00 Lectii de viata
    60 min
    18:00 Povestea de pe insula
    120 min
    20:00 Regina
    90 min
    21:30 Montecristo
    75 min
    22:45 Spre Anglia, cu dragoste
    120 min
    00:45 Regina
    105 min
    02:30 Intrebarea Mesei Rotunde
    45 min
    03:15 Lectii de viata
    45 min
    04:00 Ce se intampla, doctore?
    30 min
    04:30 Spre Anglia, cu dragoste
    90 min
    06:00 Pe firul iubirii
    120 min
Modifică setările cookies