Marul se curata de cotor, se umple cu dulceata si o lingurita scortisoara si se pune la copt 25 minute la 180 º C.
Se prepara prezul conform instructiunilor de pe ambalaj.
Se pune la fiert laptele.
Se ia vasul de pe foc si se adauga in ploaie continutul plicului, amestecand usor si continuu cu ajutorul unui tel.
Se pune din nou vasul la fiert, la foc mic, timp de 1 minut, amestecand usor si continuu.
Se ia vasul de pe foc si se lasa acoperit timp de 10 minute.
Marul copt se taie in feliute si se aseaza radial peste orez. Se presara cu scortisoara si migdale pentru decor.
06:00 | Pe firul iubirii 120 min
|
---|---|
08:00 | Intrebarea Mesei Rotunde 60 min
|
09:00 | Lectii de viata 60 min
|
10:00 | Eu, tu si cabana din munti 120 min
|
12:00 | Aproape de iubire 180 min
|
15:00 | Pe firul iubirii 120 min
|
17:00 | Lectii de viata 60 min
|
18:00 | Povestea de pe insula 120 min
|
20:00 | Regina 90 min
|
21:30 | Montecristo 75 min
|
22:45 | Spre Anglia, cu dragoste 120 min
|
00:45 | Regina 105 min
|
02:30 | Intrebarea Mesei Rotunde 45 min
|
03:15 | Lectii de viata 45 min
|
04:00 | Ce se intampla, doctore? 30 min
|
04:30 | Spre Anglia, cu dragoste 90 min
|
06:00 | Pe firul iubirii 120 min
|