Ingreniente:
4 bucati rata ( pentru 4 portii )
1 varza dulce, taiata fideluta
1 ceapa
1 morcov
1 ardei gras
1 carnat afumat
5 rosii zemoase,
ulei, sare si boabe de piper, marar verde
Bucatile de rata se fierb in apa cu un praf de sare. Ceapa taiata marunt, morcovul dat pe razatoare si ardeiul taiat fideluta se calesc in ulei . Se adauga varza prospata . Cind toate s-au inmuiat , se pun intr-un vas pentru cuptor , se amesteca cu sare, boabe de piper, marar tocat , rosiile date pe razatoare si bucatile de rata si felii de cirnat prajite, pentru aroma. Se lasa la cuptor pina s-au patruns bine bucatile de carne.
06:00 | Inima nu minte 120 min
|
---|---|
08:00 | Acea fata 60 min
|
09:00 | Ingeri tacuti 60 min
|
10:00 | Nu-i nimeni ca mine 60 min
|
11:00 | Stirile Acasa Actualitati 60 min
|
12:00 | Esmeralda 60 min
|
13:00 | Dragostea si banii 120 min
|
15:00 | Stirile Acasa Magazin 60 min
|
16:00 | Pamantul, Soarele si tu 60 min
|
17:00 | Imbratisarea ta 120 min
|
19:00 | Inima nu minte 120 min
|
21:00 | Acea fata 60 min
|
22:00 | Ingeri tacuti 60 min
|
23:00 | Numele meu e Riza 60 min
|
00:00 | Esmeralda 60 min
|
01:00 | Acea fata 60 min
|
02:00 | Trei surori 150 min
|
04:30 | Acasa la romani 45 min
|
05:15 | Stirile Acasa Magazin 45 min
|
06:00 | Pe firul iubirii 120 min
|