Fursecuri fragede

Ingrediente:
4 oua
250 g zahar
250 ml ulei
450 g faina
1 fiola esenta vanilie de la Dr. Oetker
1 plic Glazura de ciocolata neagra de la Dr. Oetker

Mod de preparare:
Ouale cu zaharul se bat 2-3 minute cu ajutorul unui mixer. Se adauga apoi treptat uleiul. Faina se toarna in ploaie si se incroporeaza cu ajutorul unuei linguri de lemn. La final se adauga esenta si se omogenizeaza.
Pasta astfel obtinuta se pune intr-un posh si se formeaza fursecuri de diverse forme intr-o tava tapetata cu hartie de copt.

Fursecurile se coc la 170 °C timp de 10 minute. Se scot din tava si se lasa la racit pe un gratar.
Se topeste plicul de glazura in apa fierbinte, se taie plicul la un colt si se orneaza fusecurile cu glazura.
Se pot pastra 2-3 zile in cutii bine inchise.


Program PRO 2

  • Vineri
  • 06:45 Dimineti langa tine
    75 min
    08:00 Cine-i cine?
    75 min
    09:15 Inimi ratacite
    120 min
    11:15 O singura privire
    135 min
    13:30 Secrete in familie
    60 min
    14:30 Silvana
    60 min
    15:30 Cine-i cine?
    60 min
    16:30 Dimineti langa tine
    60 min
    17:30 Inimi ratacite
    90 min
    19:00 O singura privire
    120 min
    21:00 Secrete in familie
    60 min
    22:00 Iertare
    120 min
    00:00 Iubire ca in filme
    60 min
    01:00 Dimineti langa tine
    45 min
    01:45 Secrete in familie
    60 min
    02:45 O singura privire
    90 min
    04:15 Iertare
    90 min
    05:45 Silvana
    60 min
    06:45 Dimineti langa tine
    75 min

Stiri