"O sa ajunga proasta Romaniei, un etalon de prostie". Cine a atacat-o pe Nicoleta Luciu atat de dur

Fantomele trecutului se intorc sa o bantuie pe Nicoleta Luciu!

O sa ajunga proasta Romaniei, un etalon de prostie . Cine a atacat-o pe Nicoleta Luciu atat de dur

O buna perioada de timp au fost unul dintre cele mai admirate cupluri mondene iar povestea lor de iubire parea sa nu se mai sfarseasca. Cand Nicoleta Luciu si Dinu Maxer au pus punct relatiei intreaga lume a fost socata. Nu doar de ruptura ci si de motivul care a dus la ea. "A devenit un etalon de prostie"-a spus barbatul care odata era sustinatorul numarul unu al brunetei. In urma cu cativa ani, pe vremea cand Luciu facea parte din trupa Alize, Maxer nu contenea sa o laude.

10 nume romanesti de baieti, predestinate succesului. Afla cum trebuie sa iti botezi copilul

Desi la inceputul carierei,  Dinu neconditionat a sprijinit-o pe Nicoleta, in momentul in care artista a acceptat un post de asistenta tv, atitudinea lui Maxer s-a schimbat radical.

"Nicoleta s-a dus la o emisiune care nu numai că nu i-a scos inteligenţa în faţă, dar a şi înfundat-o. I-am spus după două săptămâni să aibă grijă,că o să devină proasta României. A devenit un etalon de prostie", a declarat Dinu Maxer despre Nicoleta Luciu.

Se pare ca prevestirile lui Dinu nu s-au adeverit. Job-ul de asistenta tv a propulsat-o pe Nicoleta, care a ajuns sa joace roluri importante in telenovelele "Lacrimi de iubire" ,"Iubire ca in filme" sau "Inima de tigan". Cu toate astea, bruneta nu a renuntat niciodata la muzica. Acum canta solo, insa a avut mare succes in 2002, cand facea parte alaturi de Anca Florescu din trupa Laguna. Ba mai mult, Dinu Maxer era managerul formatiei.

Zvonurile lansate de Dinu sunt, se pare, departe de adevar, daca este sa ne luam dupa spusele celor care au lucrat cu Luciu in perioada in care aceasta forma un cuplu cu Maxer.  Dupa opt ani de relatie, cei doi s-au despartit, insa nu cariera Nicoletei pare sa fi fost motivul.

Intre timp, Dinu si-a schimbat perceptia, s-a insurat si este taticul unui baietel superb. Nicoleta a demonstrat si ea ca este o familista convinsa, insa nu si-a incheiat cariera o data cu venirea pe lume a celor patru copii ai sai. A reusit sa revina in forma intr-un timp record iar aparitiile sale in lumina reflectoarelor sunt extrem de numeroase. Nicoleta a reusit sa-si pastreze titulatura de sex simbol al Romaniei si este vedeta de la noi cu cele mai multe pictoriale nud in revista cu iepurasi. Mai exact, cinci la numar. Daca acum pozeaza increzatoare in sine, la inceputuri avea anumite temeri legate de pictorialele sexi.

"Eram putin speriata, din cauza ca era ceva nou in Romania si nu stiam cum va reactiona poporul roman la astfel de pictoriale si am asteptat, a mai trecut un an si cand am predat coroana urmatoarei misse, am pozat. Se castiga si bani, ti se promoveaza foarte bine imaginea, totusi era o coperta si toata lumea a primit foarte bine, numarul s-a vandut foarte bine. "

JULIUS RICHARD PETRI, germanul care a inventat vasul Petri, celebrat printr-un GOOGLE DOODLE


Program PRO 2

 • Luni
 • 06:45 Dimineti langa tine
  150 min
  09:15 Inimi ratacite
  120 min
  11:15 O singura privire
  135 min
  13:30 Vieti la rascruce
  60 min
  14:30 Silvana
  60 min
  15:30 Dimineti langa tine
  120 min
  17:30 Inimi ratacite
  90 min
  19:00 O singura privire
  120 min
  21:00 Vieti la rascruce
  60 min
  22:00 Trandafirul negru
  60 min
  23:00 Iubire ca in filme
  60 min
  00:00 Dimineti langa tine
  105 min
  01:45 Vieti la rascruce
  60 min
  02:45 O singura privire
  90 min
  04:15 Iubire ca in filme
  90 min
  05:45 Silvana
  60 min
  06:45 Dimineti langa tine
  150 min

Stiri