Nutu Camataru - fata nevazuta a "mafiotului" - VIDEO

Nutu Camataru nu prea are nevoie de garzi de corp. Miturile care se leaga de numele lui sunt suficiente pentru a sadi spaima si pentru a-ti dori sa stai cat mai departe de el. A fost catalogat drept cel mai sangeros mafiot si condamnat in cel mai stufos dosar de crima organizata.

Iata de ce, la eliberarea lui, multi se pare ca ar avea motive sa tremure. S-a vorbit deseori despre o lista neagra pe care acesta ar fi tocmit-o in tihna, in cei sase ani petrecuti la inchisoare - o lista cu numele celor care l-au tradat.

Exista insa pentru el si persoane dragi, la care azi dimineata s-a intors in galop... Nimic nu l-a mai putut opri pana acasa. Decat... Politia Rutiera, care l-a amendat cu 120 de lei pentru ca se deplasa calare pe un cal, in mediul urban.

Sase ani a visat la marea eliberare! Un cal negru l-a asteptat la poarta penitenciarului... Nutu Camataru l-a incalecat si a plecat la trap, ca un haiduc, in timp ce zeci de porumbei albi si-au luat zborul in semn de libertate.

Dupa cinci ani de stat dupa gratii, Nutu Camataru a cerut sa fie eliberat, pe motiv ca s-a facut baiat cuminte. Cererea a fost respinsa, chiar daca interlopul s-a implicat in mai multe activitati in interiorul inchisorii. Judecatorii, insa, nu s-au lasat induplecati nici dupa ce Nutu le-a reamintit calitatile sale de parinte.

Numele lui Nutu Camataru inspaimanta. In jurul lui s-a nascut mitul unui mafiot sangeros, extrem de bogat si ... nemilos. Exista un mit conform caruia acesta isi hranea leii pe care ii crestea la marginea Bucurestiului cu bucati din cadavre umane. Pe datornici, i-ar fi sechestrat sub cusca felinelor fioroase. Pe drumul spre inchisoare, Nutu Camataru a jurat sa se razbune. Multi cred ca ar avea o lista neagra, in care va bifa numele ... "datornicilor" odata eliberat. 

Pe lista celor vizati se afla fostii apropiati de alta data, oameni de afaceri sau chiar politicieni care se spune ca l-au ajutat sa stranga o avere impresionanta si l-au lasat sa-si desfasoare linistit activitatea. Aceeasi oameni care l-ar fi tradat in urma cu sase ani. Nutu stie si cine a ramas de partea lui. Prieteni care au fost prieteni cand lumea nu stia cine este el. 

Nicu Maharu, prieten la catarama odata, cu Nutu, prezent la nunta lui, unde a aruncat cu bani pentru dedicatii fara numar, s-ar afla acum pe lista neagra, impreuna cu alti locotenenti ai interlopului. E doar un zvon... cum ca Nutu Camataru a avut timp, in sase ani, sa scrie scenariul razbunarii pentru fiecare dintre ei.

Se stie insa ca afara l-au asteptat nerabdatori si prieteni. Multi dintre ei, celebri. Vali Vijelie, Sorinel Pustu, Florin Salam, Adi Minune, sunt cativa manelistii care au fost langa el la bine si la rau. O mare parte dintre ei l-au asteptat chiar la el acasa pentru a sarbatori impreuna eliberarea fratelui lor Nutu.

Dincolo de imaginea de mafiot, doua femei au reusit sa vada in el un om sensibil: Elena Ionita si Livia. Cu Livia a fost casatorit cand era in libertate, a divortat de ea pe cand era in puscarie. A facut apoi a doua nunta cu ea, dupa gratii.

Elena Ionita sustine ca si ea a reusit sa ajunga la inima necrutatorului Nutu Camataru. Iubirea s-a stins dupa ce Nutu Camataru a fost inchis, iar Elena Ionita a decis sa uite de Ion Balint si sa mearga pe un alt drum. Dar... nimeni nu a mai putut fi ca el.

Daca a fost sau nu iubire adevarata, ramane de vazut. Acum, Nutu Camataru este liber sa aleaga in bratele cui se va refugia. E liber ca pasarea cerului.


Program PRO 2

 • Sâmbătă
 • 06:45 Dimineti langa tine
  75 min
  08:00 Cine-i cine?
  75 min
  09:15 Inimi ratacite
  120 min
  11:15 O singura privire
  135 min
  13:30 Secrete in familie
  60 min
  14:30 Silvana
  60 min
  15:30 Cine-i cine?
  60 min
  16:30 Dimineti langa tine
  60 min
  17:30 Inimi ratacite
  90 min
  19:00 O singura privire
  120 min
  21:00 Secrete in familie
  60 min
  22:00 Senora
  120 min
  00:00 Iubire ca in filme
  60 min
  01:00 Dimineti langa tine
  45 min
  01:45 Secrete in familie
  60 min
  02:45 O singura privire
  90 min
  04:15 Senora
  90 min
  05:45 Silvana
  60 min
  06:45 Dimineti langa tine
  75 min

Stiri