Nunta lui Viorel Catarama, un regal de rafinament

Unii au spus ca nunta asa de fastuoasa ca cea a Elenei Basescu nu s-a mai vazut. A venit apoi cununia Cristinei Sucu, iar standardele au crescut brusc. Iata, insa, ca un nou record in materie de rafinament si bun gust e pe cale sa fie stabilit.

S-au intalnit intamplator, s-au placut si de doi ani de zile Viorel Catarama si Adina Alberts traiesc o frumoasa poveste de iubire. El e un prosper om de afaceri cu o avere estimata la aproximativ 200 de milioane de euro, ea un medic estetician cu o afacere care a propulsat-o in topul femeilor de succes. Sunt convinsi ca sunt facuti unul pentru celalalt si se pregatesc sa-si uneasca destinele. Cererea in casatorie a fost facuta intr-o vacanta exotica.

Chiar daca nunta lui Viorel Catarama cu medicul Adina Alberts va avea loc abia peste 9 luni, cei doi sint cam pe ultima suta de metri cu pregatirile. Asta pentru ca evenimentul va fi atit de luxos, incit trebuie bine planificat, pina la cel mai mic detaliu.

Si se anunta inca de pe acum o cununie perfecta. Totul va avea loc la resedinta de la Snagov a celor doi, se cunoaste deja cam ce va contine meniul sofisticat, se stiu deja vinurile speciale care vor fi servite. Nu vor fi 500 de invitati, ci doar 100, dar cei prezenti se vor bucura, cu siguranta, de tot ce poate oferi viata mai bun in astfel de ocazii.

Evenimentul va fi unul de mare amploare si se spune deja ca va fi desemnata nunta anului 2013. Adina si Viorel isi doresc ca ziua in care se vor casatori sa fie un moment special, asa ca au inceput din timp pregatirile, mai exact cu noua luni inainte. Somptuoasa lor resedinta de la Snagov va gazdui atit cununia religioasa si petrecerea de nunta. Ca totul sa iasa ca la carte, viitorii miri lucreaza intens la organizare.

Cu multa eleganta, dar si cu gusturile rafinate pe care le are, asa a cucerit-o Viorel Catarama pe Adina Alberts. Dovada a bunului gust este si faptul ca printre cei mai de seama invitati ce vor delecta nuntasii cu un program artistic se numara si Corul Operei Nationale. Dar nu vor lipsi nici folclorul nostru autentic si nici muzica moderna.

Viitorii miri isi doresc ca traditiile de nunta sa fie adaptate la secolul XXI in cel mai rafinat mod cu putinta. Asa ca nu vor pastra obisnuitul "dar de nunta" si nici meniul cu specific romanesc pe care-l intalnim, de obicei, la asemenea evenimente. Fructe de mare, branzeturi, vinuri din Australia, California sau Franta sunt doar cateva din deliciile ce vor fi servite celor 100 de invitati.

Si pentru ca povestea lor sa fie completa, cei doi indragostiti isi doresc ca intr-o zi sa aiba si un copil impreuna.

Program PRO 2

 • MarĊ£i
 • 06:45 Dimineti langa tine
  75 min
  08:00 Cine-i cine?
  75 min
  09:15 Inimi ratacite
  120 min
  11:15 O singura privire
  135 min
  13:30 Secrete in familie
  60 min
  14:30 Silvana
  60 min
  15:30 Cine-i cine?
  60 min
  16:30 Dimineti langa tine
  60 min
  17:30 Inimi ratacite
  90 min
  19:00 O singura privire
  120 min
  21:00 Secrete in familie
  60 min
  22:00 Iertare
  120 min
  00:00 Iubire ca in filme
  60 min
  01:00 Cum sa locuiesti cu parintii
  90 min
  02:30 Jocul de-a mostenirea
  180 min
  05:45 Silvana
  60 min
  06:45 Dimineti langa tine
  75 min

Stiri