Kasandra, fetita de 4 ani infiata de fostul fotbalist Iosif Rotariu, are nevoie de ajutor! VIDEO

Povestea Kasandrei, fetita infiata de familia fostului fotbalist Iosif Rotariu, este cu adevarat impresionanta. E povestea unui copil care abia la 4 ani, a aflat cum este sa ai o familie care sa te iubeasca si sa-ti poarte de grija.

Cand au vazut-o prima oara, Kassandra era piele si os si avea 24 de interventii chirurgicale cu anestezie generala. La spital au aflat ca a fost parasita de mama si apoi batuta si maltratata de bunici. Cu toate ca sotii Rotariu mai infiasera un baietel, fetita i-a cucerit definitiv si au adoptat-o si pe ea.

Acum, Dana si Iosif Rotariu tin la ea ca la propriul copil. Se poate spune ca au salvat-o de la moarte cand au luat-o din spital. Teroarea prin care a trecut copila a lasat urme adanci. Are acum nevoie de proteze pentru sold si maini.

Ea este Kassandra Emanuela Cristiana, ingerasul care a intrat in familia Rotariu pe cand avea 4 anisori. Mama naturala a parasit-o, iar fetita a ramas in grija bunicii. Batrana, insa, in loc sa ii ofere o copilarie frumoasa, a batut-o si a torturat-o, a crescut-o in conditii inumane. Asa a ajuns micuta intr-un spital, unde medicii s-au crucit cand au descoperit situatia critica in care se afla.

Iosif Rotariu si sotia sa, Dana, mai luasera acasa un baietel, prin programul de asistenta sociala. S-au dus intr-un suflet la spital, sa o vada pe fetita care trecuse prin infern. De cum au vazut ingerasul care zacea, slabit, pe patul de spital, au stiut ca trebuie sa faca orice pentru a-l salva. Au hotarat pe loc sa o ia acasa...

Iosif si Dana Rotariu vedeau cum fetita incepe sa prinda viata, inconjurata de iubirea pe care nu o primise pana atunci. Avea, in sfarsit, doi parinti care o iubeau neconditionat. Avea un fratior, jucarii, un camin cald, prieteni. Dar Kassandra avea inca probleme grave, semne ale maltratarilor si ale torturilor. Noii ei parinti au inceput, pentru ea, o adevarata cursa pentru supravietuire. In numai un an, a fost operata de ... 24 de ori!

Iosif si Dana s-au framantat zi de zi, in cautarea solutiilor. Operatiile costa enorm de mult. 40 de mii de euro au costat cele 24 de operatii din ultimul an. Dar mai are nevoie de cel putin trei operatii, pentru ca nu isi poate folosi mainile si un picio

Povestea Kassandrei a facut sa vibreze mii de inimi. La "Daruiesti si castigi", o tara intreaga a aflat despre destinul tragic al micutei, iar oamenii au ajutat-o, dupa puteri.

Iosif si Dana au continuat sa lupte pentru fetita lor. Da, era fetita lor de acum, ingerasul lor, iar povestea lor merge mai departe. Dana si Iosif sunt gata sa ajunga pana in panzele albe pentru fetita care le-a intrat in suflet pentru totdeauna. Oamenii au aflat despre aceasta poveste si la "Dansez pentru Tine"

Micuta are nevoie de o suta de mii de euro pentru a putea fi operata, in iunie, la o clinica din Franta. Parintii au reusit sa stranga pana acum 20 de mii.

Kassandra a pasit deja intr-o alta lume, intr-o lume calda, in care si-a intalnit adevaratii parinti. Ei fac totul pentru ea, oprice sacrificiu. Dar are nevoie si de ajutorul nostru, pentru a-si putea trai cu adevarat copilaria.

Sa o ajutam, de la inima, la inima!


CONT IN LEI
RO 34 BRDE 360SV18398993600
CONT IN EURO
RO 70 BRDE 360SV80487003600
TITULAR:ROTARIU LILIANA DANIELA
SUCURSALA TIMISOARA


Program PRO 2

 • Luni
 • 06:45 Dimineti langa tine
  150 min
  09:15 Inimi ratacite
  120 min
  11:15 O singura privire
  135 min
  13:30 Vieti la rascruce
  60 min
  14:30 Silvana
  60 min
  15:30 Dimineti langa tine
  120 min
  17:30 Inimi ratacite
  90 min
  19:00 O singura privire
  120 min
  21:00 Vieti la rascruce
  60 min
  22:00 Trandafirul negru
  60 min
  23:00 Iubire ca in filme
  60 min
  00:00 Dimineti langa tine
  105 min
  01:45 Vieti la rascruce
  60 min
  02:45 O singura privire
  90 min
  04:15 Iubire ca in filme
  90 min
  05:45 Silvana
  60 min
  06:45 Dimineti langa tine
  150 min

Stiri