Fiica celui mai bogat tigan din Gorj a avut parte de o nunta iesita din tipare, la Targu Jiu! VIDEO

In materie de nunti, una a iesit cu mult din tipare, la Targu Jiu. O mie de invitati au privit spre cer sa vada cum aterizeaza din elicoptere socrii, mireasa si un alai de nasi de 11 perechi.

In timp ce unul dintre nasi, Dan Viscol, supranumit Printul Ardealului, isi "parca" aparatul zburator, mesenii erau rasfatati cu sampanie frantuzeasca. Cei doi miri, Damin si Mihaela, si-au facut aparitia in stil mare. Un covor de petale de trandafiri i-a condus catre Poarta Sarutului, survolata... de trei elicoptere.

Nimic interbelic in tabloul de nunta din ceruri, dar cu siguranta o reeditare inspirata - desi involuntara - a celebrei povesti scrise de Eliade. Mireasa Mihaela, fiica unui tigan instarit din Targu Jiu, aflata la a doua nunta, a fost pazita clipa de clipa din trei elicoptere care au survolat Poarta Sarutului pe toata durata ceremoniei. Si nasii au fost adusi tot cu elicopterul

Doar elicopterele l-au costat pe jupanul din Targu Jiu, socrul mic, 1.500 de euro pe ora. Dar Dan Barcina, zis si Dan Goeru, este de altfel si cel care detine Aviatia Utilitara Bucuresti, asa ca procurarea elicopterelor a fost chiar ultima problema.

Se mai adauga limuzine fara numar, sampanie aleasa, frantuzeasca, servita din pahare batute cu cristale Swarovski si un meniu regesc cu berbecuti la protap si alte mancaruri speciale. Tatal miresicii a bagat mana adanc in buzunar pentru fata lui. Banii nu au contat. Ceremonia a debutat cu marsul nuptial al mirilor Mihaela si Damin, pe un covor din petale de trandafiri, ce i-a purtat spre Poarta Sarutului.

La asa o nunta nu puteau lipsi nasii. Multi la numar, cum cere traditia. Mai exact, 11. Toti unul si unul, avandu-l in frunte pe supranumitul Viscol, zis si Printul din Ardeal. Senatorul PSD Mihail Grebla s-a numarat si el printre parintii spirituali, el fiind nas de cununie si la prima casatorie a Mihaelei.

Acesta a fost doar inceputul. Socrii au planuit ca petrecerea mirilor sa tina sapte zile si sapte nopti! Lumea a urmarit cu gura cascata desfasurarile de la Poarta Sarutului. Au iesit, cum se intampla  de obicei si fel de fel de vorbe, barfe! Dar socrul mic nu s-a uitat in gura lumii. Mai ales ca se considera un om rafinat, cu gusturi alese.

Intamplator sau nu, tortul mirilor de sase etaje, arata ca o... flacara violet! O asemenea nunta nu se putea incheia altfel decat cu focuri de artificii! Familia Barcina nu este singura familie care a transformat intr-o adevarata parada o nunta, cu elicoptere, limuzine si vestimentatii excentrice.

Program PRO 2

 • MarĊ£i
 • 06:45 Dimineti langa tine
  75 min
  08:00 Cine-i cine?
  75 min
  09:15 Inimi ratacite
  120 min
  11:15 O singura privire
  135 min
  13:30 Secrete in familie
  60 min
  14:30 Silvana
  60 min
  15:30 Cine-i cine?
  60 min
  16:30 Dimineti langa tine
  60 min
  17:30 Inimi ratacite
  90 min
  19:00 O singura privire
  120 min
  21:00 Secrete in familie
  60 min
  22:00 Iertare
  120 min
  00:00 Iubire ca in filme
  60 min
  01:00 Cum sa locuiesti cu parintii
  90 min
  02:30 Jocul de-a mostenirea
  180 min
  05:45 Silvana
  60 min
  06:45 Dimineti langa tine
  75 min

Stiri