Copil de trei ani, ucis cu bestialitate in bataie de catre tatal vitreg! - VIDEO

Mama unui baietel in varsta de trei ani a visat la sansa unei noi familii atunci cand s-a mutat sub acelasi acoperis cu un barbat. Insa omul care ar fi trebuit sa ii fie micutului ca un tata s-a transformat in calaul lui.

Intr-o seara, barbatul s-a intors acasa beat si a batut-o cu bestialitate pe tanara mama. Apoi, furia lui irationala s-a revarsat asupra copilului. L-a lovit pana cand micutul si-a dat ultima suflare.

Este una dintre cele mai infioratoare povesti din cadrul campaniei "Durerea nu este iubire".

 Aflata inca in stare de soc, Alina isi aminteste ca intr-o seara, iubitul ei a venit beat acasa, pus pe scandal. Barbatul a lovit-o fara mila si a dat-o afara din casa. Apoi, i-a batut baietelul in varsta de trei ani pana cand micutul si-a dat ultima suflare.

Pentru ca a omorat in bataie un copil nevinovat, lipsit de aparare, individul risca 15 ani de puscarie. Insa gandul ca el va sta dupa gratii nu o poate alina pe mama care se pregateste acum sa isi inmormanteze fiul.

Alina,mama unui baietel de 3 ani a crezut ca va avea o a doua sansa de a-si construi o familie atunci cind s-a mutat sub acelasi acoperis cu Cristi, barbatul cu care, spera ea, va fi tata pentru copil. Ceea ce a urmat intrece in cruzime scenariul unui film de groaza.Violenta domestica , acceptata ca normalitate in atitea familii din Romania, a dus la o tragedie revoltatoare, subumana: uciderea cu cruzime a unui copil de doar 3 ani.

Povestea acestui cuplu tinar a inceput frumos. S-au cunoscut intr-o vara la o nunta, s-au placut si au ramas impreuna. Tanara povesteste ca barbatul era la inceput un om minunat , afectuos cu baietelul  care s-a atasat imediat  de el. Atunci nu isi putea imagina pentru nimic in lume  ca lucrurile vor degenera cumplit  si ca barbatul care urma sa ii fie tata copilului avea sa il  omoare in bataie.

Tanara mama a aflat a doua zi ca batelul ei a murit. Socul a fost si mai mare cand a aflat cum a murit si mai ales cine curmase viata copilului ei.


Nu uitati ca puteti semna pe site-ul acasatv.ro petitia pentru o lege speciala care sa pedepseasca agresorii si sa protejeze victimele. Pana acum, s-au strans aproape 50 de mii de semnaturi.

Aveti probleme in familie sau cunoasteti persoane care sunt agresate? Ne puteti scrie la adresa durereanuesteiubire@acasatv.ro.

Multe dintre povestile trimise de oameni care au suferit sau sufera inca din cauza agresorilor au fost publicate pe site-ul nostru.


CLICK AICI CA SA SEMNEZI PETITIA!


Program PRO 2

 • Sâmbătă
 • 06:45 Dimineti langa tine
  75 min
  08:00 Cine-i cine?
  75 min
  09:15 Inimi ratacite
  120 min
  11:15 O singura privire
  135 min
  13:30 Secrete in familie
  60 min
  14:30 Silvana
  60 min
  15:30 Cine-i cine?
  60 min
  16:30 Dimineti langa tine
  60 min
  17:30 Inimi ratacite
  90 min
  19:00 O singura privire
  120 min
  21:00 Secrete in familie
  60 min
  22:00 Senora
  120 min
  00:00 Iubire ca in filme
  60 min
  01:00 Dimineti langa tine
  45 min
  01:45 Secrete in familie
  60 min
  02:45 O singura privire
  90 min
  04:15 Senora
  90 min
  05:45 Silvana
  60 min
  06:45 Dimineti langa tine
  75 min

Stiri