Top zece lucruri despre care femeile isi mint partenerul

Majoritatea femeilor nu recunosc ca mint nici in ruptul capului si cu atat mai mult  ca isi mint iubitii. Totusi, in realitate lucrurile nu stau chiar asa si exista lucruri legate de care femeile mint. Nu vom spune ca toate fac acest lucru, dar sunt niste subiecte destul de “tabu” pentru femei.

Top zece lucruri despre care femeile isi mint partenerul

1.    Greutate – indiferent daca greutatea este prea mare, sau prea “mica”, femeia nu-ti va spune adevarul in ce priveste numarului de kilograme pe care il are. De ce? Ca sa nu o judeci, sa ti se para prea multe, sau prea putine.

2.    Varsta
– Dupa 25 de ani, lucrurile sunt foarte clare, femeile prefera sa nu mai recunoasca cati ani au, din diferite motive. In majoritatea cazurilor, pentru ca au senzatia ca nu au realizat suficient pana la varsta respectiva.

3.    "Este foarte comod sa mergi pe tocuri" – Nu, nu este deloc comod sa mergi pe tocuri, distante lungi sau sa stai cocotata pe ele in momentul in care te duci la piata si tari sacosele dupa tine.

4.    Cati  iubiti au avut – Fac acest lucru pentru a nu fi judecate: daca spun ca au avut prea multi sunt considerate  neserioase, iar daca spun prea putini, vei crede ca nu are experienta.

5.    Ca nu impartaseste nimic din “secretele voastre de cuplu” cu prietenele ei
– Acum cu siguranta ca nu le va spune absolut totul din viata voastra intima, dar nici nu te astepta sa nu se laude cu “performantele” tale din pat.

6.    Motivele pentru care s-au despartit de “fostul”
– Asta pentru ca nu vor sa iti dea idei si in plina cearta sa ii trantesti ceva de genul “si X de-a lasat tot din acest motiv”.

7.    “Nu m-am suparat ca ai uitat cand a fost ziua mea
– Este clar ca lucrurile stau cu totul diferit, dar nu va recunoaste asta niciodata, pentru ca i se pare mult prea umilitor. De asemenea, sa nu crezi niciodata ca este adevarat in momentul in care iti spune sa nu ii iei cadou de ziua ei – cu siguranta vrea cadou, dar ceva care sa o surprinda, ceva care sa demonstreze ca te-ai preocupat de asta si ca nu te-ai oprint in magazinul de peste drum si ai luat ceva la intamplare. Ei bine, daca in magaziunul respectiv de vand diamante, lucrurile s-ar putea sa stea altfel.

8.    Cati bani au cheltuit si pe ce – Niciodata o femeie nu va recunoaste ca a dat mai mult de jumatate din ce castiga pe o poseta! Asta pentru ca din punctul ei de vedere, nu este ceva relevant sa iti spuna.  De cele mai multe ori se va stradui sa te convinga ca a facut o adevarata afacere.

9.    “
Nu ma intereseaza cate iubite ai avut inainte, nici ca te-ai intalnit cu fosta, sau ca sefa s-a dat la tine – Toate sunt lucruri din categoria “ma tin tare pe pozitii si eu nu sunt geloasa orice ar fi”.

10. 
   “O da, am avut orgasm” – Asta este minicuna principala. De ce? Pentu ca li se pare mai “comod” asa. Nu iti ranesc orgoliul, nu te fac sa te simti vinovat pentru ca nu ai reusit sa le satisfaci si lucrurile se temina mult mai repede, decat daca ar trebui sa dea 1.000 de explicatii.

Program PRO 2

 • MarĊ£i
 • 06:45 Dimineti langa tine
  75 min
  08:00 Cine-i cine?
  75 min
  09:15 Inimi ratacite
  120 min
  11:15 Pretul dragostei
  135 min
  13:30 Secrete in familie
  60 min
  14:30 Silvana
  60 min
  15:30 Cine-i cine?
  60 min
  16:30 Dimineti langa tine
  60 min
  17:30
  30 min
  18:00 Inimi ratacite
  60 min
  19:00 O singura privire
  120 min
  21:00 Secrete in familie
  60 min
  22:00 Iertare
  120 min
  00:00 Iubire ca in filme
  60 min
  01:00 Dimineti langa tine
  45 min
  01:45 Secrete in familie
  60 min
  02:45 O singura privire
  90 min
  04:15 Iertare
  90 min
  05:45 Silvana
  60 min
  06:45 Dimineti langa tine
  75 min

Stiri