Top sapte calitati pe care un barbat le cauta la o femeie

Oamenii sunt in general foarte diferiti intre ei si este normal ca si calitatile pe care le cauta la ceilalti sa difere. Totusi, sunt unele lucruri pe care si le doresc majoritatea barbatilor de la partenerele lor.

Top sapte calitati pe care un barbat le cauta la o femeie

1. Sa aiba incredere in ea

Barbatilor le plac femeile care au incredere in ele, care sunt stapane pe situatie, care nu par ca se tem de orice rafala de vant si de orice pas pe care il fac. Este bine sa ai nevoie din cand in cand de putin ajutor, dar este enervant sa fii genul de femeie care are in permanenta nevoie de suport din partea cuiva.

2. Sa aiba simtul umorului


Nimeni nu vrea sa fie cu cineva care are o personalitate plictisitoare si care in permanenta vede partea goala a paharului. Baieti doresc o fata care sa rada la glumele lor, uneori se spune ceva amuzant si sa se bucure de viata. Fetele cu o dispozitie vesela si perspective pozitive sunt atractive pentru barbati.

3. Sa fie ingrijita


Ei bine, niciun barbat nu poate nega ca aspectul exterior este important, este ceea ce un tip vede initial la o femeie.  In momentul in care barbatul vedete ca partenera lui este foarte feminina, automat acest lucru il face sa se simta mai masculin. O fata cu un aspect ingrijit, cu parul aranjat, nu neaparat ca si cand ar fi stat toata ziua la coafor, dar cu radacinile vopsite, cu unghiile facute si cu un machiaj natural care sa ii puna trasaturile in evidenta va atrage mult mai mult decat o femeie care arata neglijent, chiar daca cea din urma are trasaturi fizice mai frumoase.

4. Sa fie independenta


Independenta este o trasatura atractiva pentru majoritatea barbatilor. Desi, la inceput sunt flatati sa primeasca multa atentie din partea cuiva, dupa un timp devine extrem de obositor sa devina centrul universului cuiva, sa nu mai poata face absolut nimic fara iubita. Este foarte important ca femeia respectiva sa aiba si prietenii ei, sa poata sa-si faca un program si fara ajutorul partenerului. Asta este dovada de maturitate si ajuta foarte mult relatia pe termen lung.

 5. Sa fie intelegatoare

Nimeni nu-si doreste o femeie care sa-l cicaleasca zilnic si sa ii spuna ce nu a facut bine, ce are de facut in continuare si care sa ii arate in permanenta ca nu este bun de nimic. Barbatii apreciaza femeile care le respecta convingerile si punctele de vedere si nu vor sa-si impuna cu tot dinadinsul parerea.

6. Sa fie fidela


Barbatii vor sa aiba garantia ca iubita lor nu va avea o relatie cu prietenul lor cel mai bun, ca nu ii fug ochii dupa altul de cate ori nu este pe faza. Ei vor pe cineva care sa stea alaturi de ei indiferent de ce se intampla.

7. Matura in gandire si realista

Barbatii vor sa nu le fie teamca ca daca iubita lor va deschide gura in public va spune ceva total nepotrivit. Vor sa fie mandri cu femeia alaturi de care stau. Program PRO 2

 • Vineri
 • 06:45 Dimineti langa tine
  75 min
  08:00 Cine-i cine?
  75 min
  09:15 Inimi ratacite
  120 min
  11:15 O singura privire
  135 min
  13:30 Secrete in familie
  60 min
  14:30 Silvana
  60 min
  15:30 Cine-i cine?
  60 min
  16:30 Dimineti langa tine
  60 min
  17:30 Inimi ratacite
  90 min
  19:00 O singura privire
  120 min
  21:00 Secrete in familie
  60 min
  22:00 Iertare
  120 min
  00:00 Iubire ca in filme
  60 min
  01:00 Dimineti langa tine
  45 min
  01:45 Secrete in familie
  60 min
  02:45 O singura privire
  90 min
  04:15 Iertare
  90 min
  05:45 Silvana
  60 min
  06:45 Dimineti langa tine
  75 min

Stiri