Sapte lucruri care excita un barbat

S-au facut studii peste studii despre relatiile dintre barbati si femei, despre ce gaseste un sex atractiv la celalalt sex, despre ce le place barbatilor  si femeilor sa faca, sau sa nu faca, in dormitor.

Sapte lucruri care excita un barbat

Azi luam la analizat ce spun sexologii despre ceea ce ii excita pe barbati. Probabil ca unele lucruri le stii deja, dar este mult mai bine sa vezi ca si alte persoane gandesc ca tine.

Hainele sexy
– Asta nu inseamna ca femeile trebuie sa fie cat mai dezbracate, doar imbracate in asa fel incat sa isi arate o parte din calitatile fizice. O tipa in jeans si camasa, daca piesele sunt bine alese si cu stil purtate, poate fi la fel de sexy ca una in rochie scurta si cu decloteul generos. In cele mai multe cazuri atitudinea este cea care face diferenta.

Lenjeria sexy – Multor barbati le place ca iubita lor sa poarte lenjerie sexy. Preferintele referitoare la moda sunt destul de neclare, dar multi barbati, spre deosebire de considerentele generale nu cred ca lenjeria tanga este foarte sexy. Atat barbatii cat si psihologii au ajuns la concluzia ca lenjeria roz, gri, abastru sau mov nu le stimuleaza dorintele sexuale.

Sexul de dimineata – Foarte mult barbati sunt innebuniti dupa asa ceva. Totusi de multe ori le este destul de greu sa le convinga pe femei ca aces lucru este mai important decat inca cinci minute de somn, sau plecarea in graba la birou.

Cuvinte „murdare” – Barbatii au recunoscut ca ii excita enorm femeile care vorbesc „murdar” in dormitor, dar nu o fac sub nicio forma in viata de zi cu zi. Asa pentru ca este o combinatie extraordinara de „fata buna” cu „fata rea”.

Mirosul
– Barbatilor le plac mirosurile placute si de cele mai multe ori mirosul natural, de curat,  foarte putini sunt cei care prefera mirosul de parfum.

Femeile furioase
– Cercetatorii britanici au descoperit ca barbatii sunt foarte atrasi de femeile furioase. Atentie! Furioase, nu isterice - este o diferenta esentiala.

Modul in care arata o femeie
– Si nu vorbim neaparat de marimea la sutien, sau de lungimea picioarelor, ci de modul cum arata in intregime si mai ales atitudinea pe care o are.  Sunt femei care in niciun caz nu arata perfect, dar emana multa senzualitate, spre deosebire de altele care desi au formele perfece, nu sunt deloc sexy.

Program PRO 2

 • Luni
 • 06:45 Dimineti langa tine
  75 min
  08:00 Cine-i cine?
  75 min
  09:15 Inimi ratacite
  120 min
  11:15 O singura privire
  135 min
  13:30 Secrete in familie
  60 min
  14:30 Silvana
  60 min
  15:30 Cine-i cine?
  60 min
  16:30 Dimineti langa tine
  60 min
  17:30 Inimi ratacite
  90 min
  19:00 O singura privire
  120 min
  21:00 Secrete in familie
  60 min
  22:00 Iertare
  120 min
  00:00 Iubire ca in filme
  51 min
  05:45 Silvana
  60 min
  06:45 Dimineti langa tine
  75 min

Stiri