Opt trucuri magice pentru a aduce o femeie pe culmile placerii!

Femeile pot experimenta diferite tipuri de orgasm sau pot avea chiar orgasme multiple. Din pacate, la fel de bine se poate sa treaca ani buni fara ca o femeie sa cunoasca aceste culmi ale placerii sexuale, chiar daca partenerul ei se straduieste mult sa o satisfaca!

Opt trucuri magice pentru a aduce o femeie pe culmile placerii!

Descopera opt trucuri prin care poti creste sansele ca iubita ta sa ajunga mai usor la orgasm:

1. incepe preludiul in afara dormitorului!
Gesturile romantice le plac la nebunie femeilor si au un efect excitant asupra lor: sexul si iubirea sunt strans conectate, in viziunea lor. Trimite-i flori la munca, surprinde-o cu o scrisoare pasionala, fa-i complimente cand inca va aflati in bucatarie, iar ea o sa devina mult mai receptiva la semnalele tale!

2. Relaxeaz-o!
E greu pentru o femeie sa atinga orgasmul daca e stresata sau obosita. Ofera-i un masaj relaxant, dar si senzual! Maseaza-i umerii, spatele si gatul, pentru a indeparta orice urma de tensiune.

3. Ignora-i vaginul!
Un preludiu prelungit se traduce prin sanse considerabil mai mare ca partenera ta sa ajunga la orgasm. Sarut-o peste tot, rasfat-o cat mai mult si las-o sa astepte sa fie atinsa acolo... Va tremura de placere cand, in sfarsit, o vei face-o.

4. Fii atent la miscarile ei!
Nu fi egoist, nu te mai gandi numai la placerea ta! Daca iti focusezi atentia asupra ritmului in care respira, asupra felului in care se misca si ii arati cat de mult iti doresti ca si ea sa termine, te va percepe ca pe un partener incredibil de pasional.

5. Nu folosi lubrifiant!
Vaginul are un lubrifiant natural, pe care il elibereaza spontan atunci cand femeia este excitata. Daca folosesti un produs artificial, nu faci decat sa te pacalesti singur ca tipa de sub tine este super-innebunita de dorinta.

6. Stimuleaza-i clitorisul!
incepe cu o atingere usoara, apoi mareste presiunea. Fii atent la reactiile ei si asculta-i gemetele, pentru a sti daca e nevoie de o presiune mai mare sau mai mica. Nu ii presa clitorisul prea tare; poti sa i-l atingi cu fermitate, insa niciodata agresiv. Sensibilitatea clitorisului variaza mult de la o femeie la alta.

7. Gaseste-i si stimuleaza-i punctul G!
Punctul G e zona aceea care se simte la atingere ca si cum ar fi cerul gurii; e localizata la aproape 5 cm in interiorul vaginului. il poti stimula in doua moduri: cu ajutorul degetelor, sau printr-o pozitie sexuala care sa fie favorabila atingerii lui.

8. Foloseste cea mai buna pozitie!
Cea mai buna pozitie pentru ca o femeie sa atinga orgasmul este woman on top, fiindca ii poti mangaia clitorisul si atinge punctul G, in acelasi timp.

Program PRO 2

 • Luni
 • 06:45 Dimineti langa tine
  150 min
  09:15 Inimi ratacite
  120 min
  11:15 O singura privire
  135 min
  13:30 Vieti la rascruce
  60 min
  14:30 Silvana
  60 min
  15:30 Dimineti langa tine
  120 min
  17:30 Inimi ratacite
  90 min
  19:00 O singura privire
  120 min
  21:00 Vieti la rascruce
  60 min
  22:00 Trandafirul negru
  60 min
  23:00 Iubire ca in filme
  60 min
  00:00 Dimineti langa tine
  105 min
  01:45 Vieti la rascruce
  60 min
  02:45 O singura privire
  90 min
  04:15 Iubire ca in filme
  90 min
  05:45 Silvana
  60 min
  06:45 Dimineti langa tine
  150 min

Stiri