Ce-si doresc fetele in pat?

Barbatii se pot bucura de sex oricand, insa o femeie trebuie sa se simta pregatita si fizic, si psihic pentru un orgasm. Barbatii ating apogeul sexual in adolescenta, in timp ce femeile abia la 35 de ani. Pentru femei, nu exista o pastila-minune, cum e Viagra pentru barbati, care sa faca sexul mai placut. Aproape totul depinde de partener.

Ce-si doresc fetele in pat?

Nu ii cere niciodata sa faceti sex, in mod explicit. E cea mai proasta metoda, care nu da aproape niciodata rezultat. Iar daca te mai si vaicaresti “Da’ de ce nu vrei sa faci sex cu mine, e a treia noapte cand ma respingi!”, nu faci decat sa o superi si sa o oftici, fiindca de excitat nu poate fi vorba! Despre orice femeie ar fi vorba, n-o sa vrea sa se culce cu un baietel smiorcait, ci cu un barbat care stie ce vrea si cum sa obtina. E la mintea cocosului, de altfel. Asadar, punct si de la capat: exista si moduri mai inteligente, mai evoluate, de a-i transmite intentiile tale. Sarut-o, in timp ce o intinzi pe pat, strecoara-ti mana pe sub fusta ei etc. Un pic de imaginatie si de indrazneala e tot ce-ti trebuie.

Ai grija sa faci un dus inainte si sa te speli pe dinti. Nu de alta, dar in timpul zilei transpiram cu totii, iar daca nu faci nimic pentru a indeparta mirosurile neplacute, n-o sa ai niciun succes aplicand tactica de mai sus!

Incearca sa mentii contactul vizual cu ea cat mai mult in timp ce o mangai, fiindca, daca nu o privesti in ochi si te concentrezi numai asupra corpului, o sa-si aminteasca de cosul de pe fesa stanga, de grasimile de pe burta si o sa-i dispara toata excitatia. Foarte multe femei sunt nemultumite de felul in care arata si nu se pot relaxa suficient in timpul unei partide de sex, din cauza defectelor, reale sau inchipuite.

Vorbeste cu ea, spune-i cand iti place o miscare de-a ei, roag-o sa te atinga si in alte parti, inca neexplorate. Asta o s-o faca sa fie mai increzatoare si mai activa in pat.

Daca ea nu da semne ca ar vrea altceva, tu trebuie sa fii deasupra, cel care detine controlul. Cand are ea chef sa te domine, o sa fie evident. Alminteri, nu are rost sa o stresezi sa preia ea fraiele, cand isi doreste, mai mult ca sigur, un rol pasiv.

 

Program PRO 2

 • Luni
 • 06:45 Dimineti langa tine
  150 min
  09:15 Inimi ratacite
  120 min
  11:15 O singura privire
  135 min
  13:30 Vieti la rascruce
  60 min
  14:30 Silvana
  60 min
  15:30 Dimineti langa tine
  120 min
  17:30 Inimi ratacite
  90 min
  19:00 O singura privire
  120 min
  21:00 Vieti la rascruce
  60 min
  22:00 Trandafirul negru
  60 min
  23:00 Iubire ca in filme
  60 min
  00:00 Dimineti langa tine
  105 min
  01:45 Vieti la rascruce
  60 min
  02:45 O singura privire
  90 min
  04:15 Iubire ca in filme
  90 min
  05:45 Silvana
  60 min
  06:45 Dimineti langa tine
  150 min

Stiri