Afla cum poti ajunge si tu la orgasm! Pentru ca meriti!

Aproape 10% din femei nu au avut niciodata orgasm – nici cu partenerul, nici prin masturbare. Daca nici tu nu ai fost inca pe culmile placerii, descopera cateva trucuri care te pot ajuta!

Afla cum poti ajunge si tu la orgasm! Pentru ca meriti!

Prima si cea mai importanta regula este sa ajungi la un echilibru intre tensiunea sexuala si relaxare in timpul actului sexual. Tipul de tensiune care le ajuta pe femei sa atinga orgasmul este tensiunea musculara, miotonia.

Foarte multe femei au impresia gresita ca trebuie sa se relaxeze complet si sa stea intinse, nefacand nimic, fiindca au auzit ca relaxarea in timpul sexului e importanta. Mult mai util e sa iti incordezi usor muschii din zona pelviana: rezultatul va fi ca amandoi veti fi mai excitati, iar tu vei fi cu un pas mai aproape de orgasm.

Relaxarea in timpul sexului trebuie sa fie mai degraba psihica: trebuie sa fii concentrata pe ceea ce simti, ca sa poti trai cat mai intens senzatiile. Repeta-ti intruna ca e foarte placut, ca te simti grozav si ca va fi din ce in ce mai bine. Gandurile pozitive si tensiunea musculara te vor ajuta enorm sa ajungi acolo unde vrei tu.

Cu cat mai mult te vei stradui sa ai orgasm, cu atat mai aproape vei fi de el. Important e ca partenerul tau sa fie bland si intelegator si sa nu te grabeasca in niciun fel. Vorbeste cu el, spune-i cum si unde iti place sa fii atinsa.

Elimina presiunea, nu fi „orientata catre scop” in timpul sexului. Niciunul dintre voi nu se va simti in largul lui, daca tu intrebi la fiecare doua minute: „fac bine asta?” sau „nu termini in curand, nu?”. Bucurati-va unul de celalalt, savurati fiecare atingere si sarut.

Nu tine cu tot dinadinsul sa iti atinga clitorisul sau punctul G. Daca se intampla spontan, e perfect, dar daca iti pui in minte ca trebuie sa faca asta, fiindca altfel nu vei ajunge la orgasm, iti vei pune singura bete-n roate.

Pentru a avea o partida de sex exceptionala, este important sa fii cu un barbat in care ai incredere si care iti cunoaste corpul. Astfel, vei reusi sa te concentrezi mai mult si mai usor pe senzatiile de placere si pe comuniunea dintre voi.

Aceste sfaturi pot ajuta multe femei care au probleme in a atinge orgasmul. Pentru altele insa, problema s-ar putea sa fie de natura medicala si atunci, cea mai buna solutie e o vizita la medic.

Program PRO 2

 • Luni
 • 06:45 Dimineti langa tine
  75 min
  08:00 Cine-i cine?
  75 min
  09:15 Inimi ratacite
  120 min
  11:15 O singura privire
  135 min
  13:30 Secrete in familie
  60 min
  14:30 Silvana
  60 min
  15:30 Cine-i cine?
  60 min
  16:30 Dimineti langa tine
  60 min
  17:30 Inimi ratacite
  90 min
  19:00 O singura privire
  120 min
  21:00 Secrete in familie
  60 min
  22:00 Iertare
  120 min
  00:00 Iubire ca in filme
  51 min
  05:45 Silvana
  60 min
  06:45 Dimineti langa tine
  75 min

Stiri