Cum sa iesi mai bine in poze. Sfaturi pentru orice femeie pasionata de fotografie

Daca te-ai obisnuit deja sa iesi aiurea in poze, probabil devii iritat(a) de fiecare data cand trebuie sa stai in fata unui aparat, iar asta nu face decat sa inrautateasca lucrurile.

Cum sa iesi mai bine in poze. Sfaturi pentru orice femeie pasionata de fotografie

Atunci cand stii ca se apropie momentul si fotograful e gata sa apese pe buton, respira adanc si expira natural, relaxandu-ti umerii si bratele. In timp ce expiri, zambeste! In niciun caz, nu iti tine respiratia, fiindca o sa para ca te sufoci.

1. Verifica-ti look-ul
: sa nu ai suvite rebele, spanac intre dinti sau laptic in coltul gurii!

2. Folosesti un servetel umed pentru a indeparta potentialele urme de transpiratie si acopera-ti cosurile (daca exista) cu un baton corector.

3. Ai grija sa nu fii prea machiata (mai ales, in culori inchise) si sa nu faci poze in soare daca porti ochelari.

4. Nu te uita direct in obiectivul camerei, fiindca asa fata ta va parea mai mare. Un truc pe care-l folosesc multe vedete: uita-te un pic deasupra aparatului!

5. Intoarce-ti capul in asa fel incat 3/4 din fata sa fie expusa catre aparatul foto si trage-ti umerii inapoi. Pozitia clasica pentru pozat este sa te intorci pe trei sferturi catre camera, cu un picior in fata celuilalt si cu un umar mai aproape de camera decat celalalt.

6. Ce faci cu bratele? Le lasi sa atarne in jos, le ridici deasupra capului, le impreunezi pe piept (gluma!!!)? Bratele pot fi lasate sa atarne de-a lungul corpului, sau le poti trage in spate. In niciun caz, nu ti le pune in sold!

7. Fii expresiv(a). Nu trebuie sa ai un zambet perfect, ci sa fie unul dragut, nu cu gura pana la urechi, dar nici abia schitat. Sau, o idee si mai buna: zambeste cu ochii! Nimic nu sugereaza mai bine fericirea si frumusetea decat o privire calda, stralucitoare. Truc: imagineaza-ti ca aparatul foto este, de fapt, o persoana pe care o iubesti mult si care te face fericit(a)!

8. Nu sta nici ca o scandura in fata aparatului, dar nici cocosat(a), incearca sa te relaxezi. Daca stai pe un scaun, e foarte important sa iti inalti gatul si capul.

9. Zilele innorate sunt perfecte pentru sedintele foto in aer liber, dar si in zilele insorite – dimineata si pe seara – e la fel de bine.

10. Exerseaza pana iti ies cateva fotografii reusite! Oamenii fotogenici sunt asa, de regula, pentru ca le place sa pozeze si sunt relaxati si zambitori oricand le apare o camera in fata. Un pas important pentru tine ar fi, asadar, sa scapi de aceasta teama si rusine de aparatul foto.

Program PRO 2

 • Luni
 • 06:45 Dimineti langa tine
  150 min
  09:15 Inimi ratacite
  120 min
  11:15 O singura privire
  135 min
  13:30 Vieti la rascruce
  60 min
  14:30 Silvana
  60 min
  15:30 Dimineti langa tine
  120 min
  17:30 Inimi ratacite
  90 min
  19:00 O singura privire
  120 min
  21:00 Vieti la rascruce
  60 min
  22:00 Trandafirul negru
  60 min
  23:00 Iubire ca in filme
  60 min
  00:00 Dimineti langa tine
  105 min
  01:45 Vieti la rascruce
  60 min
  02:45 O singura privire
  90 min
  04:15 Iubire ca in filme
  90 min
  05:45 Silvana
  60 min
  06:45 Dimineti langa tine
  150 min

Stiri