Top 11 ani ACASA: Voteaza cea mai impresionanta poveste de iubire!

Numeroase poveşti de iubire exemplară ale unor cupluri încercate de soartă, prezentate de-a lungul timpului, ACASĂ, în emisiunea "Poveştiri adevărate", sunt tot atâtea lecţii de viaţă.

Daniela şi Valentin
S-au cunoscut după accident, la spital, la recuperare, şi sunt împreună din anul 2000. Amândoi sunt în scaune cu rotile şi au trecut împreună peste perioada de acomodare şi încearcă să accepte situaţia în care sunt acum. Aceasta nu-i impiedică să viseze la ziua când Valentin va putea să se ridice din scaunul cu rotile sau să îşi facă mici surprize, să se iubească, pur şi simplu.

Pino şi Violeta
El este supraponderal, ceea ce i-a indus multă suferinţă şi izolare, până când a cunoscut-o pe Violeta. La început, s-a îndrăgostit de vocea ei, apoi s-au întâlnit şi s-au căsătorit. Sunt împreună de cinci ani, au trecut împreună, iubindu-se ca în prima zi, peste multe necazuri şi, din păcate umilinţe. Pino a scris niste cărţi iar Violeta a cutreierat oraşul de la un capăt la celălalt încercând să vândă cărţile şi astfel să facă rost de bani pentru tratamentul lui Pino. Drama lor nu reuşeste să le umbrească iubirea.

Simona şi Alexandru
Ea a făcut meningită şi în urma tratamentului, i s-au distrus oasle de la picioare, care au început să se necrozeze. Simona ar trebui să fie operată şi să i se pună nişte proteze performante. Este căsătorită cu Alex şi el o consideră mai presus de iubire, parte din viaţa lui. Necazurile i-au apropiat şi mai mult şi nu i-au determinat să îşi piardă speranţa, iar iubirea lor este şi mai profundă acum.

Valentin şi Nicoleta
El a avut un accident de morocicletă, iar a doua zi după tragediea împlinit 23 de ani, a suferit deja patru operaţii, iar Nicoleta i-a fost alături, aşa cum îi este de aproape cinci ani. Bucuriile şi Necazurile le-au trăit împreună, iar Vali a cerut-o de soţie după accident, când era în spital, iar ea i-a promis că îl va aştepta să se facă bine, că vor merge împreună pe acelaşi drum, oricât de greu le-a fi.

Cătălin şi Luminiţa
El s- a născut cu o malformaţie la inimă din cauza căreia a r fi putut muri în orice moment, iar Luminiţa nu a conceput nici o clipă viaţa fără el, l-a susţinut tot timpul, l-a încurajat şi l-a aşteptat să se întoarcă din Franţa, unde a fost operat. Povestea celor doi a continuat, firesc, cu nunta, la care Luminiţa şi Cătălin au dat un miniconcert pentru invitaţi, din care nu au lipsit celebrele „Bella notte” şi „Time to Say Goodbye”.

Poveştile lor de iubire, alături de numeroase altele prezentate la "Poveştiri adevărate", i-au impresionat pe telespectatorii ACASĂ, care i-au ajutat, de la inimă la inimă, pentru a-şi împlini visele.

Votează cea mai impresionantă poveste de iubire!


Program PRO 2

 • Marţi
 • 06:45 Dimineti langa tine
  75 min
  08:00 Cine-i cine?
  75 min
  09:15 Inimi ratacite
  120 min
  11:15 Pretul dragostei
  135 min
  13:30 Secrete in familie
  60 min
  14:30 Silvana
  60 min
  15:30 Cine-i cine?
  60 min
  16:30 Dimineti langa tine
  60 min
  17:30
  30 min
  18:00 Inimi ratacite
  60 min
  19:00 O singura privire
  120 min
  21:00 Secrete in familie
  60 min
  22:00 Iertare
  120 min
  00:00 Iubire ca in filme
  60 min
  01:00 Dimineti langa tine
  45 min
  01:45 Secrete in familie
  60 min
  02:45 O singura privire
  90 min
  04:15 Iertare
  90 min
  05:45 Silvana
  60 min
  06:45 Dimineti langa tine
  75 min

Stiri