Durerea nu este iubire - "M-a batut pana nu a mai putut, m-a ars cu tigarea si vroia sa ma loveasca cu fierul de calcat!"

ACASA a demarat in cadrul emisiunii “Povestiri adevarate” campania “Durerea nu este iubire”, al carei scop este adoptarea unei legi speciale care sa-i pedepeasca exemplar pe agresori. Daca aveti probleme in familie sau cunoasteti persoane care sunt agresate, ne puteti scrie la adresa durereanuesteiubire@acasatv.ro. Tot aici ne puteti scrie daca nu reusiti sa semnati. Pentru a semna petitia, cei din strainatate vor complete formularul de inscriere cu datele din pasaport.

Durerea nu este iubire - M-a batut pana nu a mai putut, m-a ars cu tigarea si vroia sa ma loveasca cu fierul de calcat!

Buna ziua,

O poveste asemanatoare am si eu. Am 31 ani si de 3 ani sunt separata de un om pe care il credeam ca va fii viitorul meu.

La 23 ani am cunoscut un barbat cu 6 ani m-ai mare decat mine, in care am crezut si in care vedeam visele mele cum devin realitate.

Dupa 3 ani de zile in care pot sa zic ca am fost exact ca in basme, el s-a schimbat radical, a inceput sa bea si facea scandaluri, la inceput a inceput putin cate putin si dupa aceea nu se mai oprea. Tin minte o noapte de cosmar in care eu am rezultat a fi distrusa psihic si fizic.

M-a batut pana nu a mai putut, m-a ars cu tigarea si vroia sa ma loveasca cu fierul de calcat. Numai spun de cutite, avea in sange sa faca rau, ma luptam cu el si credeti-ma ca nu stiu de unde aveam forta.

Tin minte o noapte in care a venit beat si eu am fugit de acasa de frica lui.profita de faptul ca eram singura, fara parinti, frati si surori.Era diabolic, era malefic, isi pierdea mintile. Au  fost 2 ani de cosmar, au fost 2 ani in care am trait cu frica.

DOAMNELOR, va zic avem o viata si trebuie sa o traim linistite.Nu se merita sa ne inchidem viata pentru oameni ca astia daca putem sa ii numim oameni.Si daca sunt copii care este problema?preferem sa ii crestem cu traume sau sa ii crestem linistiti?

Daca are sanatate si zile de la D zeu creste si chiar foarte bine.Eu am crescut fara tata si pot sa zic ca am fost bine.

Nu se merita sa ne inchidem viata stiiti d ce/?pentru ca nu avem doua vietii in care in asta sa suferim si in cealalta sa fim fericite.NU.

La 28 de ani am avut forta sa ma despart de el in ciuda la toate amentitarile pe care le aveam din partea lui.D-zeu iti da forta necesara sa faci lucru asta.

Acum am 31 de ani sunt in Italia de un an, am cunoscut un om extraordinar pe care il iubesc enorm de mult, un om care mi l-a scos D zeu in cale, pentru ca fiecare aveam nevoie de ceva frumos.

P.S. oricat de greu v-ar fii sa terminati o relatie o casatorie, trebuie prima sa va ganditi daca merita persoana de langa.Sa o iei singura de la zero nu e usor, dar cel putin ai liniste ai pace in suflet si avand toate astea iti vine si forta sa mergi inainte.

Nu va distrugeti viata pentru cretini care nu merita nici aerul care il respira.
Eu am luat-o de la zero nu numai intr-o relatie am luat-o de la zero intr-o alta tara straina alaturi de oameni care nu ii cunosteam.E greu inceputul si Dumnezeu nu te pierde.

NU TRAITI UN COSMAR CARE VA LASA URMARI DESTUL DE PROFUNDE SI E NEVOIE DE ANII SA TRECETI PESTE TOATE ACESTEA.
EU VA DORESC TUTUROR SA AVETI O VIATA LINISTITA PLINA DE PACE SI LINISTE SUFLETEASCA SI IMPORTANT E SA VRETI

Salutari cordiale postului Acasa tv.

Cu respect din Italia , Mariana

Aveti probleme in familie sau cunoasteti persoane care sunt agresate? Ne puteti scrie la adresa durereanuesteiubire@acasatv.ro.

Multe dintre povestile trimise de oameni care au suferit sau sufera inca din cauza agresorilor au fost publicate pe site-ul nostru.


CLICK AICI CA SA SEMNEZI PETITIA!


Program PRO 2

 • MarĊ£i
 • 06:45 Dimineti langa tine
  75 min
  08:00 Cine-i cine?
  75 min
  09:15 Inimi ratacite
  120 min
  11:15 Pretul dragostei
  135 min
  13:30 Secrete in familie
  60 min
  14:30 Silvana
  60 min
  15:30 Cine-i cine?
  60 min
  16:30 Dimineti langa tine
  60 min
  17:30
  30 min
  18:00 Inimi ratacite
  60 min
  19:00 O singura privire
  120 min
  21:00 Secrete in familie
  60 min
  22:00 Iertare
  120 min
  00:00 Iubire ca in filme
  60 min
  01:00 Dimineti langa tine
  45 min
  01:45 Secrete in familie
  60 min
  02:45 O singura privire
  90 min
  04:15 Iertare
  90 min
  05:45 Silvana
  60 min
  06:45 Dimineti langa tine
  75 min

Stiri